16. 03. 2023 - 09:24
CIJELA ZEMLJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU, EVO KAKO ĆE DA JE SAOPŠTI!...
907
Shares
CIJELA ZEMLJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU, EVO KAKO ĆE DA JE SAOPŠTI! Među najboljima je u svom sportu, sada je POTPUNO ŠOKIRAO javnost!

SAD

CIJELA ZEMLJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU, EVO KAKO ĆE DA JE SAOPŠTI! Među najboljima je u svom sportu, sada je POTPUNO ŠOKIRAO javnost!

16. 03. 2023 - 09:24
0
Shares

Kontroverzni kvoterbek Grin Beja, Aron Rodžers (40), podigao je čitavu Ameriku na noge.

Iskusni igrač američkog fudbala koji je 2011. godine bio šampion NFL-a i koji je četvorostruki osvajač MVP trofeja u ovoj ligi, donio je odluku o sljedećem koraku u karijeri.

Ljubitelji američkog fudbala u Americi, kojih ima zaista mnogo, jedva čekaju da čuju šta je Rodžers odlučio, a za to će morati da čekaju novu epizodu jednog popularnog podkasta koji vodi Pet Mekafi.

Zvuči nevjerovatno, ali javnost će o budućnosti ovog veterana saznati preko podkasta.

Jasno je samo da su pred njim tri opcije:

Ostanak u Grin Beju
Promjena tima
Odlazak u penziju

O završetku Rodžersove karijere se puno priča u posljednje vrijeme, međutim, dosta je i onih koji ističu da bi se kvoterbek odlaskom u penziju odrekao 60 miliona dolara i dovode u pitanje njegovu spremnost da to uradi.

Inače, Rodžers je nedavno postao jedan od najkontroverznijih sportista u SAD, pošto je otkrio da žvaće biljku ajahuasku koja mu je promijenila život.

Rodžers je poručio da je uz ovu biljku proširio vidike, povezao se sa precima i zavolio sebe. Supstanca koja se nalazi u biljci, a koja izaziva "psihodeliju" je "dimetilitriptamin".

"Mislim da postoji toliko mitova i glasina o tome... Postoji strah oko nje, da li ćete se us*ati, da li ćete povraćati? Iskustvo može da bude negativno, ali sa druge strane možete da osjetite ljubav prema sebi i iscjeljenje. Za mene je to jedno od osnovnih načela mentalnog zdravlja, da volite sebe. To je ono što je ajahuaska učinila za mene, pomogla mi je da se zavolim. Samo u tom stanju sam sposoban da bezuslovno volim i druge", ispričao je nedavno Rodžers.

Učitaj još novosti