10. 03. 2023 - 16:36
Pobijedili su Al Nassr i preuzeli prvo mjesto, a onda brutalno...
907
Shares
Pobijedili su Al Nassr i preuzeli prvo mjesto, a onda brutalno ponizili Ronalda na Twitteru!

Pobijedili su Al Nassr i preuzeli prvo mjesto, a onda brutalno ponizili Ronalda na Twitteru!

10. 03. 2023 - 16:36
0
Shares

Cristiano Ronaldo našao se na velikom udaru kritika nakon što se nije proslavio sinoć u porazu Al Nassra protiv ljutog rivala Al Ittihada. No, sigurno nije ni slutio da će ga upravo ljuti rival javno prozvati i ismijavati na društvenim mrežama.

Ronaldo je sinoć u dresu svog kluba odigrao vjerovatno najlošiji meč otkako je početkom ove godine stigao u Saudijsku Arabiju.

Portugalac je od prve do zadnje minute bio i na meti navijača velikog rivala koji su ga često provocirali, a najviše se ističe skandiranje "Messi, Messi" koje se s tribina moglo čuti u nekoliko navrata.

Poraz je Ronaldu teško pao jer je bio vidno razočaran nakon utakmice, te je prilikom izlaska s terena šutirao flaše čime je najbolje pokazao šta misli o svojoj, ali i igri Al Nassra.

Ronaldo se nije proslavio svojom igrom i imao je nekoliko veoma loših poteza, a zbog neki od njih čak se našao na meti ismijavanja na društvenim mrežama.

Međutim, sigurno da Ronaldo nije ni slutio da će to napraviti i Al Ittihad na zvaničnoj Twitter stranici, ali očito je da je ljuti rival jedva dočekao da prozove Portugalca jer čak ni njegov dolazak nije pomogao Al Nassru da slavi u gradskom derbiju.

Oni su objavili jedan video na kojem se vidi kako Ronaldo ne može uopšte da prođe defanzivce ovog kluba, ali posebnu pažnju privukao je način na koji su opisali sve to.

"Gdje je Ronaldo", pitali su se iz Al Ittihada nakon sinoćnje utakmice aludirajući na to da je Portugalac u ovom derbiju bio u potpunosti nevidljiv.

Inače, Al Ittihad je slavio u ovoj utakmici rezultatom 1:0, a jedini pogodak na meču zabio je Romarinho u 80. minuti i tako donio tri boda svojoj ekipi.

Al Ittihad je ovom pobjedom preuzeo lidersku poziciju i ima 47 vodova nakon 20 odigranih kola, dok je Al Nassr sada drugoplasirani sa jednim bodom manje. Sigurno je da nas do kraja čeka žestoka borba ovih rivala za osvajanje titule prvaka Saudijske Arabije.

Učitaj još novosti