07. 03. 2023 - 22:53
MILOJEVIĆ POSLIJE TEŠKOG TRIJUMFA ZVEZDE: Važna pobjeda,...
907
Shares
MILOJEVIĆ POSLIJE TEŠKOG TRIJUMFA ZVEZDE: Važna pobjeda, radujemo se rođendanskom spektaklu!

MILOJEVIĆ POSLIJE TEŠKOG TRIJUMFA ZVEZDE: Važna pobjeda, radujemo se rođendanskom spektaklu!

07. 03. 2023 - 22:53
0
Shares

Pobjedila je Crvena zvezda u okviru 25. kola ekipu TSC-a u Bačkoj Topoli rezultatom 1:2, a utiske poslije teškog gostovanja iznio je šef stručnog štaba Miloš Milojević.

Uvertira je bila uslovljena nestankom struje, ali to nije opravdanje. Bila je teška utakmica za nas protiv ekipe koja je u motivacionom i energetskom smislu bila bolja. Probali smo sa rotacijama i izmjenama i dobro je što smo pobjedili. To je kvalitet i jačina Zvezde, da se trijumfuje i kad se ne igra onako kao prije 10 dana - počeo je Milojević.

Odličnu partiju imao je mladi Leković, a šef stručnog štaba našeg tima je upravo njegovu intervenciju sa kraja prvog djela igre izdvojio kao ključnu.

- Čestitao bih mu na dobroj takmičarskoj utakmici. Nije mu prva, ali je odigrao 90 minuta i bitno je za njega da skuplja rutinu. Intervencija sa kraja prvog poluvremena je bila krucijalna. Zaista je igrao dobro sa Dragovićem u paru, a za detaljniju analizu ima vremena. Svakako bih mu poručio da nastavi tako da radi.

Zvezda će u nedjelju od 16 časova dočekati Novi Pazar kada će proslaviti 78. rođendan kluba, a Milojević poziva navijače da dođu na meč za koji je ulaz besplatan.

- Potrebna nam je energija i da držimo fokus, imamo 16 bodova prednosti, a ako neko može to da nam donese, onda su to svakako naši navijači i pune tribine. Pozivam ih da dođu u što većem broju da proslavimo rođendan - podvukao je Milojević.

Učitaj još novosti