07. 03. 2023 - 19:44
GREŠAKA NA DERBIJU JE BILO PREVIŠE! Glavni sudija dobio VRLO...
907
Shares
GREŠAKA NA DERBIJU JE BILO PREVIŠE! Glavni sudija dobio VRLO NISKU ocjenu, zbog ove situacije je Partizan OŠTEĆEN!

GREŠAKA NA DERBIJU JE BILO PREVIŠE! Glavni sudija dobio VRLO NISKU ocjenu, zbog ove situacije je Partizan OŠTEĆEN!

07. 03. 2023 - 19:44
0
Shares

169. vječiti derbi ponovo nije opravdao očekivanja, a glavni arbitar na tom meču, Aleksandar Živković, dobio je nisku, nezadovoljavajuću ocjenu, saznaje Sport klub.

Sudija iz Niša nije uspio da na derbiju odgovori onako kako se od njega očekuje, u nekoliko navrata je zbog njegovih loših odluka na terenu nastala velika nervoza između igrača dva tima, kao i na klupama za rezervne igrače.

Ono što se Živkoviću posebno zamara, jeste loša odluka prilikom sukoba fudbalera Crvene zvezde i Partizana, kada je crveni karton pokazao Rikardu, a mnogi smatraju da je istu kaznu zaslužio i Strahinja Eraković, koji je dobio samo žuti karton.

Živković je grešio i kod dosuđivanja prekršaja, disciplinske mjere je neadekvatno primjenjivao, a u pojedinim momentima nije poštovao prednost, pa je automatski i unio nervozu u oba tabora.

Kontrolor, Nenad Đokić, zaključio je iscrpan izveštaj u „kometu“, nekoliko minuta uoči roka od 72 sata poslije utakmice. On se detaljno pozabavio spornim momentima i arbitražom Aleksandra Živkovića. Konačnu ocjenu, u narednim danima, donijeće Sudijska komisija, čiji je Đokić član…

Učitaj još novosti