07. 03. 2023 - 16:54
Gazzetta: U Interu su bijesni na Brozovića!
907
Shares
Gazzetta: U Interu su bijesni na Brozovića!

Gazzetta: U Interu su bijesni na Brozovića!

07. 03. 2023 - 16:54
0
Shares

Marcelo Brozović će na kraju sezone vjerojatno napustiti Inter. Brozović je u Interu od 2015. godine, a Transfermarkt mu je vrijednost procijenio na 35 milijuna eura.

Godinama je Brozović bio jedan od ključnih igrača Intera, ali je sada pao u drugi plan. Ove sezone je Brozović imao velikih problema s ozljedama i odigrao je samo 1004 minute za Inter. U najbitnijim utakmicama za Inter u veljači, protiv Milana i Porta, hrvatski reprezentativac je priliku dobivao s klupe te se sve više nagađa da će ga klub prodati.

La Gazzetta dello Sport piše da je Brozović bio nezamjenjivi vođa, a da je sada rezerva. "Hrvat je pokušao vratiti mjesto u početnih 11, no za to mora pronaći formu i, prije svega, stav koji je imao u zlatnim danima. Mnogi, čak i suigrači, smatraju da se promijenio, manje se smije", piše talijanski list.

Za osobnog trenera izabrao Milanovog trenera
Brozović je, piše La Gazzetta, razljutio ljude u klubu kada je oporavljajući se od ozljede surađivao s Andrejom Milutinovićem, fitness trenerom koji je nekoliko mjeseci ranije dobio posao u Interovom rivalu Milanu.

U siječnju se Brozović povezivao s Barcelonom, spominjala se razmjena njega i Francka Kessieja, ali do nje nije došlo. Ugovor s Interom Brozović ima još tri godine. Godišnje zarađuje oko šest milijuna eura.

Učitaj još novosti