03. 03. 2023 - 18:57
Pet godina je bio u Unitedu, a sad proživljava horor: Ne bih...
907
Shares
Pet godina je bio u Unitedu, a sad proživljava horor: Ne bih si oprostio da se predam!

Pet godina je bio u Unitedu, a sad proživljava horor: Ne bih si oprostio da se predam!

03. 03. 2023 - 18:57
0
Shares

Vezni igrač Athletic Bilbaa Ander Herrera (33) na Twitteru je objavio kako prolazi kroz najteži period u karijeri. Španjolac je ove sezone upisao 11 nastupa za Athletic te je ostvario jednu asistenciju. "Bez sumnje prolazim kroz najteži period u karijeri. Prije više od godinu dana pojavili su mi se problemi s mišićem i nikako ih se ne mogu riješiti.

Za nekoga poput mene, tko je jako strastven prema nogometu i uživa igrajući ga, ovo je užasno teško. Imam jednaku energiju i entuzijazam za nogomet kao što sam imao tijekom cijele karijere, ali ozljede mi ne dopuštaju da budem sretan. U Athleticu imam sve što mi je potrebno za sreću, stoga još više patim. Okružen sam profesionalcima koji mi non-stop pružaju pomoć i podršku.

Ponekad pomislim da bih se trebao predati, ali ne bih si to mogao oprostiti. Želim svoje kćeri učiti o ustrajanju u preskakanju prepreka koje se pojavljuju u životu. Odustajanje bi bilo potpuno suprotno od toga. Nastavit ću tražiti rješenja i način da se vratim kako bih radio ono što najviše volim i kako bih uzvratio ljubav ljudima oko sebe", napisao je Herrera.

Herrera je igrao u Unitedu, PSG-u i Athletic Bilbau
Herrera je karijeru započeo u Real Zaragozi iz kojeg je 2011. godine otišao u Athletic. Za baskijski klub nastupao je do 2014., a onda ga je za 36 milijuna eura kupio Manchester United. Pet godina kasnije prešao je u PSG u kojem je, uz posudbe, bio do siječnja ove godine. Tada je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Ima dva nastupa za reprezentaciju Španjolske, za United 189, za Athletic 139, a za PSG 95. Transfermarkt Herrerinu trenutnu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura, a najviša je bila 2017. godine, kada je bio procijenjen na 30 milijuna eura.

Učitaj još novosti