05. 02. 2023 - 22:50
Trener prvaka BiH nakon poraza od 33 poena razlike: Ovo je još...
907
Shares
Trener prvaka BiH nakon poraza od 33 poena razlike: Ovo je još i sjajan rezultat za nas

ABA LIGA

Trener prvaka BiH nakon poraza od 33 poena razlike: Ovo je još i sjajan rezultat za nas

05. 02. 2023 - 22:50
0
Shares

Košarkaši Igokee ubjedljivo su poraženi večeras od Crvene zvezde u Pioniru. Meč 18. kola ABA lige aktuelni regionalni šampion riješio je u svoju korist rezultatom 104:71, a utakmicu je obilježio trener gostiju Vladimir Jovanović koji je sezonu počeo na klupi crveno-bijelih.

Nakon utakmice Jovanović je izjavio da je rezultat bio još i dobar za njegovu ekipu.

“Zvezda je imala fenomelno šutersko veče, 19 trojki, 12 u prvom poluvremnu. Većina tih trojki je došla iz naše mekane igre pozadi. Uz takav procenat šuta ovo je još i sjajan rezultat za nas. Do kraja imamo težak raspored, ali vjerujem da kada dođe jedna pobjeda da će mnoge stvari da se promijene. Zvezdi želim sve najbolje”, rekao je Jovanović.

Trener prvaka BiH nije bio zadovoljan pristupom svojih igrača na startu utakmice.

“Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobjedi i sjajnoj igri. Mi smo u seriji loših rezultata i to definitivno utiče na ekipu i njeno samopouzdanje. Počeli smo utakmicu mlako, nismo vjerovali da možemo da pobijedimo Crvenu zvezdu na njenom parketu. To se vidjelo od prvog trenutka i to zamjeram”, izjavio je trener Igokee.

Na kraju konferencije za medije Jovanović je poželio sve najbolje svom bivšem klubu.

“Meni je uvijek lijepo da sam u Pioniru. Hvala navijačima i želim Zvezdi svu sreću i da ostvari sve svoje ambicije u nastavku prvenstva. Napravili su niz pobjeda poslije mog odlaska i čestitam, to je nešto što je bilo potrebno klubu”, zaključio je on.

Učitaj još novosti