03. 02. 2023 - 21:14
ŠOK U REPREZENTACIJI HRVATSKE - NEVIĐENI CIRKUS: Selektor ga...
907
Shares
ŠOK U REPREZENTACIJI HRVATSKE - NEVIĐENI CIRKUS: Selektor ga prvo izbacio, pa istog dana vratio u tim - preko tvitera!

ŠOK U REPREZENTACIJI HRVATSKE - NEVIĐENI CIRKUS: Selektor ga prvo izbacio, pa istog dana vratio u tim - preko tvitera!

03. 02. 2023 - 21:14
0
Shares

Zaista inventivan način da se vodi reprezentacija, ali kod Ace Petrovića ne fali spektakla!

Kakav šok! Gdje je Aco Petrović tu je često i šou i svašta se dešava, ali ovo što se upravo desilo odavno nije viđeno. Iskusni stručnjak koji čeka da odradi svoja dva posljednja meča u karijeri prvo je izbacio spisak reprezentacije Hrvatske, a onda ga je dopunio - putem tvitera!

Petrović je pozvao 25 igrača, među njima trojicu koji nastupaju u Srbiji, a veliki šok bio je što na spisku nema Luke Božića, krilnog košarkaša Zadra koji je jedan od najboljih u ABA ligi ove sezone. 

Ipak, taman kada je javnost počela da ga kritikuje zbog tog poteza on se oglasio putem svog tvitera i ispravio se: "Shvatio sam da sam pogriješio vezano za nepozivanje Luke Božića u reprezentaciju stoga je ta lista dopunjena!", napisao je on. 

Ovo je dodatno nejasno pošto se u prvom obraćanju javnosti kada je diktirao spisak objasnio da neće da zove Božića jer mu se ne uklapa u koncepciju tima. Tada je rekao:

"Moram dodati kako se na spisku reprezentativaca ne nalazi ni Luka Božić koji u Zadru igra fantastično i nosilac je igre, no moja je procena da reprezentacija ne može da igra na način kako igra Zadar, igra je reprezentacije postavljena na bitno drugačiji način", istakao je tada. Sada je ipak pozvao Božića...

Luka Božić ima 26 godina, a karijeru je počeo u rodnom Bjelovaru. Potom je nastupao za Zagreb, Zadar, Budućnost i Široki Brijeg, a od ove sezone je ponovo u Zadru. 

(Mondo)

Učitaj još novosti