02. 02. 2023 - 21:50
Romano: Manchester United je bio spreman dovesti Juranovića,...
907
Shares
Romano: Manchester United je bio spreman dovesti Juranovića, ali je onda ipak odustao

Romano: Manchester United je bio spreman dovesti Juranovića, ali je onda ipak odustao

02. 02. 2023 - 21:50
0
Shares

JOSIP JURANOVIĆ je prije desetak dana prešao iz Celtica u Union Berlin uz odštetu od 8.5 milijuna eura. Njemačkom klubu je desni bočni reprezentacije Hrvatske najskuplja kupnja u povijesti, a danas je Fabrizio Romano objavio video u kojem je otkrio kako je malo nedostajalo da uopće ne bude tako.

Naime, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere tvrdi da je za Juranovića jako zainteresiran bio Manchester United. Talijanski novinar tvrdi da je Juranović tog interesa bio svjestan, da je postojala komunikacija engleskog velikana s njegovim predstavnicima te da je sam Juranović čekao ponudu s Old Trafforda.

Video POGLEDAJTE OVDJE

"Druga transfer tajna iz ovog videa se odnosi na Manchester United. United je očekivao da će Aaron Wan-Bissaka napustiti klub, ali onda je on odjednom proigrao. Pokazao se kao dobra opcija, a United je odlučio uložiti novac u dovođenje Wouta Weghorsta na mjestu napadača. Ipak, oko desnog beka treba reći još nešto", rekao je Romano pa dodao:

"United je imao spremnog desnog beka za slučaj da Wan-Bissaka ode. Taj igrač je bio Josip Juranović. Sada je u Union Berlinu, ali bio je na vrhu liste igrača za desnog beka uz Dioga Dalota. Ipak, United je čekao i čekao, na kraju je odlučio ostati s Wan-Bissakom koji je proigrao pa je i Juranović odlučio prihvatiti Union.", prenosi Index

Učitaj još novosti