27. 01. 2023 - 16:10
Majka Danija Alvesa shrvana nakon posjete advokatu svog sina,...
907
Shares
Majka Danija Alvesa shrvana nakon posjete advokatu svog sina, nije imala snage ni da govori

Majka Danija Alvesa shrvana nakon posjete advokatu svog sina, nije imala snage ni da govori

27. 01. 2023 - 16:10
0
Shares

Fotoreporteri su "ulovili" Luciju Alves, majku optuženog nogometaša Danija Alvesa, dok je izlazila iz advokatske kancelarije Cristóbala Martela, u srcu Barcelone. Tužnog i shrvanog lica Brazilka nije htjela da daje bilo kakvu izjavu, ali njen izgled govori više od samih riječi.

Prošlog utorka je objavljeno da će ugledni advokat Cristóbal Martell braniti Danija Alvesa u njegovom slučaju za navodno sil.ovanje 23-godišnje djevojke 30. decembra u noćnom klubu Sutton u Barceloni, a na snimku koji je podijelio La Vanguardia, njegova majka u u pratnji dvoje rođaka, jako tužna je napustila advokatsku kancelariju.

Na pitanje novinara da li vjeruje li u nevinost svog sina Danija samo je neubjedljivo klimnula glavom, jer nije imala snage da govori.

Podsjetimo, brazilski nogometaš Dani Alves nalazi se u zatvoru u Barceloni nakon što mu je određen pritvor zbog optužbi za sil.ovanje.

Alvesa je optužila djevojka koja je s njim bila u društvu 30. decembra u jednom noćnom klubu, a koja je u iskazu policiji rekla kako ju je Brazilac odveo u toalet, tamo zaključao i napastvovao.

Alvesu prijeti zatvorska kazna u trajanju od 4 do 12 godina ukoliko na suđenju bude proglašen krivim.

Učitaj još novosti