27. 01. 2023 - 14:44
SKANDAL SVIH SKANDALA! Vico Zeljković najavio formiranje...
907
Shares
SKANDAL SVIH SKANDALA! Vico Zeljković najavio formiranje reprezentacije RS, uprkos FIFA zabranama

HOĆE LI IKO REAGOVATI?

SKANDAL SVIH SKANDALA! Vico Zeljković najavio formiranje reprezentacije RS, uprkos FIFA zabranama

27. 01. 2023 - 14:44
0
Shares

Reprezentativne selekcije Republike Sprske trebale bi se pojaviti na terenu u 2023. godini, u kojoj će biti organizovano nekoliko akcija na domaćem terenu, ali i inostranstvu.

Kako piše portal Srpskainfo, Izvršni odbor FS RS će na sjednici zakazanoj za 13. februar razmatrati prijedloge o selektoru i članovima stručnih štabova za sve uzrasne kategorije.

- Razmišljamo u tom pravcu i veoma brzo ćemo razgovarati na tu temu. Sredinom februara imat ćemo i sjednicu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske na kojoj ćemo utvrditi neke stvari i organizovati reprezentativne selekcije u svim uzrastima, uključujući i seniorsku - rekao je Vico Zeljković, a piše Srpskainfo te dodao:

- Treba da imenujemo i sve selektore, odnosno stručne štabove svih reprezentacija. Radit ćemo i na reorganizaciji kalendara takmičenja, koji treba da bude podudaran sa istim aktom na nivou Fudbalskog saveza BiH. Imamo i jednu ideju za jun, o kojoj ćemo govoriti kada za to dođe vrijeme - izjavio je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Izvršni odbor FS BiH je 2008. godine dao saglasnost za odigravanje prijateljskog meča U21 selekcije Srbije i RS. FIFA je potom FS RS zabranila odigravanje ovog duela.

Učitaj još novosti