26. 01. 2023 - 21:07
Izjava brata Danija Alvesa u njegovu odbranu ne daje baš puno...
907
Shares
Izjava brata Danija Alvesa u njegovu odbranu ne daje baš puno povjerenja: I nije neki argument

Izjava brata Danija Alvesa u njegovu odbranu ne daje baš puno povjerenja: I nije neki argument

26. 01. 2023 - 21:07
0
Shares

Dani Alves (39), najtrofejniji nogometaš u historiji, pritvoren je zbog optužbi za sil.ovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. decembra, za koje ga tereti 23-godišnja djevojka. Taj slučaj je glavna tema u Španiji, a slučaj je koemntarisao i Ney Alves, Danijev brat.

"Moj brat je upao u zamku. Moja obitelj neće odustati od borbe. Dani ima sjajnu karijeru. Napravit ćemo sve što možemo da ga izvučemo iz ove demonske zavjere u koju se uvukao. Trenutno smo u partiji šaha s policijom i pravosuđem. I mi patimo zajedno s njim", rekao je Ney Alves u emisiji Espejo Publico.

Alves je na policiji izjavio da se nije dogodilo baš ništa između njega i djevojke te da je uopće ne zna. Rekao je da je jedina poveznica što su u isto vrijeme bili u noćnom klubu, ali da je on tamo bio jako kratko. Međutim, nakon što je po davanju iskaza na policiji uhićen, pred sucem je dao dva različita iskaza.

U prvom je naveo da je djevojku u WC-u VIP dijela kluba zatekao slučajno kada je ušao u toalet, nakon čega je ubrzo izašao iz prostorije te da je taj njihov kratki susret bio jedini kontakt između njih. U drugom iskazu je tvrdio suprotno: da je s djevojkom u WC-u kluba imao odnos uz njen pristanak. 

Advokatica sil.ovane djevojke rekla je da nogometaš nije koristio zaštitu te da je njena klijentica odmah prijavila policiji zlostavljanje. Nije uništila ni dokaze kao mnoge djevojke nakon sil.ovanja jer nije oprala svoje donje rublje. Također, prema izjavi advokatice, 23-godišnja djevojka nije pila alkohol te večeri.

 

Index.hr

Učitaj još novosti