26. 01. 2023 - 16:46
SVAĐA DVA VELIKA IGRAČA Aguero se suprotstavio Ibrahimoviću,...
907
Shares
SVAĐA DVA VELIKA IGRAČA Aguero se suprotstavio Ibrahimoviću, prozvao mu čak i državu: Nepristojno je to što si rekao

SVAĐA DVA VELIKA IGRAČA Aguero se suprotstavio Ibrahimoviću, prozvao mu čak i državu: Nepristojno je to što si rekao

26. 01. 2023 - 16:46
0
Shares

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović proteklih dana kritikovao je ponašanje reprezentativaca Argentine, a najoštrije mu je odgovorio Sergio Aguero.

Ibrahimović je bio razočaran ponašanjem reprezentativaca Argentine i njegove kritike prilično su utemeljene. Zlatan je odao priznanje Lionelu Messiju, ali je kritike uputio na račun drugih nogometaša, prije svega golmana Emiliana Martineza.

"Žao mi je Mbappea jer ako postignete četiri gola u finalu i ne osvojite Svjetsko prvenstvo. To je jako tužno. Ali će on osvojiti još jedno prvenstvo, jedno je već osvojio, tako da ne brinem za njega. Brinu me igrači Argentine jer više nikad ništa neće osvojiti. Messi je sve osvojio i ostat će zapamćen. Ostali, koji su se loše ponašali, neće... To ne možemo poštovati", rekao je Ibrahimović ranije za France Inter.

Prvi koji se usudio suprotstaviti mu se je legenda Argentine i Manchester Cityja Sergio Aguero. Slavni napadač je na svom Twitch streamu prozvao Zlatanovu Švedsku.

"Nepristojno je ono što je rekao. Ne može reći da nećemo više pobjeđivati. Mislim da bi, prije nego što je počeo brinuti za Argentinu, mogao brinuti o svojoj državi, o svojim igračima... Oni uopće nisu ni učesnici posljednjih svjetskih prvenstava", rekao je Aguero.

Znajući temperament Zlatana, nema sumnje da će stići još koji odgovor od zvijezde Milana.

Učitaj još novosti