26. 01. 2023 - 15:54
MA ON JE LEGENDA Dostavljač hrane u SAD-u ušao na teren dok je...
907
Shares
MA ON JE LEGENDA Dostavljač hrane u SAD-u ušao na teren dok je zbunjen i nesvjestan tražio mušteriju

MA ON JE LEGENDA Dostavljač hrane u SAD-u ušao na teren dok je zbunjen i nesvjestan tražio mušteriju

26. 01. 2023 - 15:54
0
Shares

Utakmica američke koledž lige između Loyola Chicaga i Duquesnea privukla je pažnju na društvenim mrežama jer je dostavljač hrane, potpuno nesvjestan gdje je došao, kročio na parket tražeći osobu koja je napravila narudžbu.

On je s kesom za dostavu došao bukvalno na nekoliko centimetara od igrača i to u trenutku dok se utakmica aktivno igrala, a kada ga je sudija ugledao, odmah mu je počeo odmahivati rukom gestikulirajući da napusti parket i prostor na kojem odvija meč.

Ipak, on se pomjerio samo nekoliko centimetara, bio je u potpunosti nesvjestan, ali je nastavio tražiti osobu koja je naručila hranu. Ubrzo nakon toga izveden je s terena i nastavio je zbunjeno tražiti po tribinama onoga ko je napravio narudžbu.

Video pogledajte OVDJE.

Snimak iz drugog ugla najbolje pokazuje koliko je duboko zapravo ovaj dostavljač hrane ušao u teren i koliko je bio blizu igrača, potpuno nesvjestan u kakvom ambijentu se nalazi i gdje je došao.

Američki mediji pišu da je na kraju svega ipak pronašao navijača koji mu je naručio hranu, a da se nakon toga udaljio iz dvorane i otišao po sljedeću dostavu.

Učitaj još novosti