25. 01. 2023 - 23:55
POBUNA NA ETIHADU U NAJGORE VRIJEME! Pet zvijezda silno želi...
907
Shares
POBUNA NA ETIHADU U NAJGORE VRIJEME! Pet zvijezda silno želi napustiti Građane, a razlog je samo Pep Guardiola

ENGLESKA

POBUNA NA ETIHADU U NAJGORE VRIJEME! Pet zvijezda silno želi napustiti Građane, a razlog je samo Pep Guardiola

25. 01. 2023 - 23:55
0
Shares

Ekipa Manchester Cityja ove sezone borbu za prvo mjesto u Premiershipu do kraja će voditi sa Arsenalom koji je trenutni lider na tabeli.

Manchester City se nalazi na drugom mjestu sa utakmicom više u odnosu na Arsenal, te pet bodova zaostatka za liderom.

Osim Haalanda, koji je bukvalno "eksplodirao" od svog dolaska u Manchester City, ostatak ekipe ne igra na tako visokom nivou.

Mnogo je nezadovoljnih igrača u timu, a sve to odražava se na cijeli kolektiv, a to se najbolje primjenit na njihovim rezultatima.

Svoju narednu utakmicu Manchester City igra upravo protiv Arsenala i to na domaćem terenu u okviru FA kupa, a utakmica se igra u petak.

Bit će to sjajna šansa da pokušaju ostvariti pobjedu i tako poljuljau tim iz Londona, koji ove sezone igra zaista sjajano.

Ipak, u Manchester Cityju postoji nekoliko problema unutar same ekipe, a sve je danas procurilo u javnost, te se podigla velika prašina oko svega.

Kako prenose engleski mediji, pet nogometaša je nezadovoljno tretmanom koji imaju od strane njihovog trenera Pepa Guardiole.

Radi se o Bernardu Silvi, Joao Cancelu, Ilkayu Gundoganu, Aymericu Laporteu i Kyleu Walkeru, te svi žele da napuste klub.

Bio bi ovo veliki udarac za tim Manchester Cityja ukoliko svi napuste klub u narednom periodu, ali sigurno da Guradioli ne trebaju nezadovoljni fudbaleri u timu.

Učitaj još novosti