25. 01. 2023 - 08:44
Zdravka Mamića zavela je Hercegovka: Mnogo je mlađa, a evo...
907
Shares
Zdravka Mamića zavela je Hercegovka: Mnogo je mlađa, a evo kako izgleda

Zdravka Mamića zavela je Hercegovka: Mnogo je mlađa, a evo kako izgleda

25. 01. 2023 - 08:44
0
Shares

Nakon što se pojavila vijest da bi Zdravko Mamić uskoro mogao treći put stati pred oltar, mnogi su se počeli pitati ko je Hercegovka koja mu je navodno osvojila srce.

Naime, priča se da je riječ o 30 godina mlađoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne krije po Hercegovini. Pišu da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena navodno iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva advokatica.

Šuškanja o novoj romansi je potaknuo skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti. Mlada Jelena zaključala je profile na društvenim mrežama, no na Instagram profilu jedne šminkerice jedna je Jelenina fotka ipak ostala dostupna za javnost.

 


 
Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija.

Podsjećamo, nedavno je Ante Čačić mnoge zainteresovao kad je o Mamiću rekao: "Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj."


Index.hr

Učitaj još novosti