24. 01. 2023 - 19:54
HORVATOVA SESTRA IZVRIJEĐALA HRVATSKU LEGENDU: "Toj ljudskoj...
907
Shares
HORVATOVA SESTRA IZVRIJEĐALA HRVATSKU LEGENDU:

HORVATOVA SESTRA IZVRIJEĐALA HRVATSKU LEGENDU: "Toj ljudskoj sramoti smo mi pomogli"

24. 01. 2023 - 19:54
0
Shares

Hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat izveo je bizaran performans na RTL-u nakon jučerašnje pobjede protiv Bahreina i, pokazalo se, ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Horvat je u kameru rukama pokazivao srce, a nakon toga je samo otvarao usta na pitanje novinarke, što je naišlo na teške kritike u RTL-ovom studiju i kod bivših igrača.

Petar Metličić i Goran Šprem rekli su da je to što je napravio sramota i da im nije jasno zašto se Horvat na to odlučio, a Božidar Jović je u komentaru za Index rekao da se mogu sramiti i Horvat i svi oni "koji su takvog lika postavili za hrvatskog izbornika".

Jović šokiran Horvatovim ponašanjem

''Bez teksta sam. Ovo što je Horvat napravio je lakrdija i sramota. Blamaža jednog izbornika koji bi trebao predstavljati Hrvatsku u svijetu. Zamislite da ovako nešto napravi premijer ili netko od hrvatskih ministara u Bruxellesu. Bio bi to skandal svjetskih razmjera. Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa'', rekao nam je Jović.

Dan kasnije na Instagramu se javila i Jasenka Sparks, Horvatova sestra i udovica preminulog Iztoka Puca. Ona je i prošle godine stala u obranu svojeg brata nakon kritika Petra Metličića, a ovaj put je izvrijeđala Jovića.

"Božidar Jović = ljudska mizerija. Kakva šteta da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga ugostili u našem domu. Da je danas živ može zahvaliti mojem pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata.
Toliko je sposoban da nije sam znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekome nešto znači. Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika. Jović je jedan od tih. Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj", napisala je Sparks.

Branila brata i prošle godine

Nešto kasnije postavila je još jednu objavu s fotografijama Jovića i Metličića te je ponovila rečenicu: "Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj."

Prije godinu dana, tijekom Europskog prvenstva, u Horvatovu obranu stale su obje njegove sestre, Vanja Horvat i Jasenka Sparks. Vanja je bila nešto blaža dok je Sparks prozvala Metličića u statusu, koji je kasnije obrisala.

Učitaj još novosti