23. 01. 2023 - 18:40
NOVI VELIKI POTRES U MAKSIMIRU: Ponajbolji igrač zatražio...
907
Shares
NOVI VELIKI POTRES U MAKSIMIRU: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa!

HNL

NOVI VELIKI POTRES U MAKSIMIRU: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa!

23. 01. 2023 - 18:40
0
Shares

Gol.hr rkskluzivno saznaje da je Arijan Ademi danas posjetio prostorije maksimirskog kluba i zatražio ispisnicu. Razočaran odnosom struke i čelnika, najviše potajnim denunciranjem kod pojedinih novinara, kapetan i legenda maksimirskog kluba odlučio je napustiti Dinamo.

Šta je i je li išta dogovorio, još uvijek se ne zna, ali do mene su došle informacija da je iz klupskih ureda izašao ljutit kao ris.

Nakon remija s Goricom počelo je pucati na sve strane. Pojavile su se vrlo zanimljive informacije. Izvori mi kažu da je bilo vrlo napeto u svlačionici uoči utakmice, i to dan nakon „poslanice“ bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića iz Mostara.

Čačić je održao dosta dugačak sastanak u kojem se opravdavao i govori kako nije istina to što je Mamić ispričao. Otprilike: da nije potjerao Mislava Oršića, već da mu je dao šansu da zaigra u Premierligi jer je zadužio klub i zaslužio transfer u Englesku.

Potom da nije istina da ne misli dobro o nekim igračima, posebice Arijanu Ademiju itd. Da mu besjeda nije baš upalila, govori sljedeći razvoj događaja. Čačić je nakon završetka monologa prozvao Ademija i kazao mu da kaže nešto kao kapetan. Valjda je očekivao podršku, a brutalno se odbio od zid.

„Nemam što reći“, kazao je Ademi.

Čačić je bio uporan i opet mu je dao riječ. Ademi je ponovio isto i tako još jednom. Čačić je ostao u šoku, a igrači su zanijemili. Očevici kažu da se nije čula ni muha. Rastvorenih očiju i usta pratili su što se događa.Jako neugodna situacija, takoreći skandal.

Već duže vrijeme se moglo naslutiti da nešto ne štima u odnosu Ademija i Čačića, te Ademija i članova Uprave klube, napose Krešimira Antolića, a sada je očito eskaliralo. 

Učitaj još novosti