20. 01. 2023 - 17:58
Dok je Ronaldo postizao gol u Saudijskoj Arabiji, natpis na...
907
Shares
Dok je Ronaldo postizao gol u Saudijskoj Arabiji, natpis na reklami privukao je veliku pažnju

Dok je Ronaldo postizao gol u Saudijskoj Arabiji, natpis na reklami privukao je veliku pažnju

20. 01. 2023 - 17:58
0
Shares

Reklame smještene tik do terena prikazale su riječ "GOAT" u trenucima dok je Cristiano Ronaldo postizao svoj prvi gol iz igre u Saudijskoj Arabiji.

Nakon nekoliko sedmica čekanja, fanovi u Saudijskoj Arabiji konačno su dočekali da na terenu vide jednog od najboljih nogometaša svih vremena. Ronaldo je postigao dva pogotka u prijateljskoj utakmici protiv Paris Saint Germaina, koja je okončana rezultatom 5:4 za Francuze.

Ronaldo je bio član startnih 11, a s druge strane terena nalazio se njegov vječiti rival Lionel Messi.

Prvo je pogodio s bijele tačke, da bi drugi gol Cristiana Ronalda privukao dosta pažnje. U trenucima dok je postizao gol, na reklamama pored terena bila je ispisana riječ "GOAT".

Da stvari budu zanimljivije, reklama se promijenila baš u trenutku kada je Ronaldo prvi put dodirnuo loptu i pogodio stativu, da bi u nastavku napada postigao i pogodak.

Video pogledajte OVDJE.

GOAT ili "Greatest of all time", što označava titulu najvećeg nogometaša svih vremena, upravo je epitet za kojeg se već više od decenije bore Ronaldo i Messi, iako brojni nogometni fanovi imaju neku treću opciju u svom ličnom izboru.

Upravo je taj natpis na reklami privukao mnogo pažnje, jednako kao i pogodak, pa su brojni fanovi naglašavali da je to sudbina te da čak i PSG-ov sponzor, kompanija GOAT, zna da Messi "nije najveći svih vremena". Naravno, u toj borbi svako ima svog favorita i gotovo nemoguće je jednog od njih proglasiti osvajačem tog nezvaničnog trofeja.

Učitaj još novosti