19. 01. 2023 - 22:37
Rovovska bitka Hrvatske i Danske završena remijem, Srbija...
907
Shares
Rovovska bitka Hrvatske i Danske završena remijem, Srbija prokockala veliko vodstvo protiv Norveške

Rovovska bitka Hrvatske i Danske završena remijem, Srbija prokockala veliko vodstvo protiv Norveške

19. 01. 2023 - 22:37
0
Shares

Odigrane su utakmice 3. kola na Svjetskom prvenstvu u rukometu, a zabilježeni su neki jako zanimljivi rezultati.

Egipat je sa 33:28 ostvario pobjedu protiv Belgije. Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da će Egipat upisati pobjedu.

Belgija u drugom poluvremenu nije uspjela napraviti preokret, te su na kraju poraženi sa 33:28. Najefikasniji u Egiptu bio je Ramadan sa sedam postignutih golova, dok je kod Belgije sa pet postignutih golova najbolji bio van Cosen.

Njemačka je upisala sigurnu pobjedu od 20 razlike protiv Argentine. Konačan rezultat bio je 39:19 za reprezentaciju Njemačke.

Čak tri rukometaša su kod Njemačke postigla po pet golova, a to su Golla, Groetzki i Mertens. Sa druge strane najefikasniji kod Argentine bio je Martinez također sa pet golova.

Reprezetacija Srbije prokockala je sjajno vodstvo koje je imala nakon prvog poluvremena protiv Norveške, te su na kraju poraženi.

Imala je Srbija nakon prvih trideset minuta igre prednost od 14:17, te se činilo da sve ide u njihovu korist, ali nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Sjajn su zaigrali Norvežani u drugom poluvremenu, te su na kraju upisali pobjedu od 31:28. Najbolji kod Norveške sa po pet postignutih golova bili su Barthold i Sagose.

Sa druge strane u reprezentaciji Srbije sa pet golova najbolji su bili Orbović i Radivojević.

Sjajnu utakmicu odigrali su Danska i Hrvatska, a prava drama viđena je u završnici utakmice, a pobjednika na kraju nije bilo jer je utakmica završena sa 32:32.

Hrvatska je igrala sjajno u prvom poluvremenu, te su na odmoru imali minimalno, ali jako zasluženo vodstvo od 15:16.

U drugom poluvremenu slabija igra Hrvatske, ali i dosta bolja igra Danske koja je uspjela da vrati vodstvo sredinom drugog poluvremena.

Ipak u završnici utakmice viđena je prva drama jer su se obje reprezentacije smjenjivale u vodstvu. Na kraju je utakmica završena neriješenim rezultatom, a konačan rezultat bio je 32:32.

Učitaj još novosti