15. 01. 2023 - 15:28
IKONA NAPUMPANA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: "Koristim neka...
907
Shares
IKONA NAPUMPANA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI:

Cerrone dobio 20 kilograma mišića

IKONA NAPUMPANA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: "Koristim neka ozbiljno dobra s*anja"

Sportsport.ba
15. 01. 2023 - 15:28
0
Shares

Apsolutna ikona MMA sporta Donald 'Cowboy' Cerrone okončao je profesionalnu karijeru u julu prošle godine, ali 39-godišnja legenda ne prestaje trenirati i u nekoliko mjeseci je napumpao tijelo do neprepoznatljivosti i ono je puno steroida.

Donald Cerrone se u bogatoj MMA karijeri borio u kategorijama do 70 i 77 kilograma. I van borbi nikada nije imao ogroman višak kilograma i težina mu se kretala oko 80-ak kilograma.

Međutim, po okončanju profesionalne karijere odlučio se nabildati. Koristi steroide i nabacio je 20 kilograma mišića za nekoliko mjeseci.

"Bio sam nedavno u Vegasu i govorio sam svima - Kada sam počeo koristiti steroide jasno mi je zašto su zabranjeni. Osjećam se kao da ponovo imam 20 godina. Ne prestajem trenirati, radim žestoko i narednog jutra se probudim odmoran. To je najveći plus steroida. To je fontana mladosti", rekao je Cerrone.

Upozorio je Cowboy da se koriste samo provjerene vrste steroida jer bi u protivnom njihovo korištenje moglo izazvati probleme.

"Testosteron sad možete kupiti i na uglu Walmarta, online - skoro svugdje. Međutim, ne znate šta vam tačno prodaju i šta unosite u sebe. Za ovo vam treba profesionalac".

"Ja sam našao kompaniju koja mi je odradila sve testove, pitali su me šta želim napraviti od sebe i lista steroida koje nude je nevjerovatna".

Cerrone se nakon odlaska u penziju poprilično 'nabio'. Otkrio je da je teži čak 20 kilograma u odnosu na težinu koju je imao tokom borilačke karijere.

"Tokom kompletne karijere imao sam 80 kilograma, sad imam 100. Napumpan sam, gradim mišiće. Ljudi se čude kako sam se povećao. Normalno da jesam jer sam na dobrom s*anju", poručio je Cerrone.

Donald Cerrone je u MMA karijeri odradio ukupno 55 borbi. Njih 36 je dobio, a ima 17 poraza i dva no contest meča.

Cowboy je karijeru završio sa sedam uzastopnih poraza. Bilo je jasno da nije ni sjena borca iz mlađih dana koji je imao i borbu za titulu prvaka lake kategorije 2015. godine kada je poražen od Rafaela Dos Anjosa.

Učitaj još novosti