11. 01. 2023 - 14:16
Otvorio je poklon koji mu je stigao i imao je šta da vidi -...
907
Shares
Otvorio je poklon koji mu je stigao i imao je šta da vidi -

Otvorio je poklon koji mu je stigao i imao je šta da vidi - "Vidio sam dosta toga, ali ovo..."

11. 01. 2023 - 14:16
0
Shares

Sportisti širom svijeta znaju dobiti zaista bizarne poklone od svojih fanova, a apsolutni pobjednik je igrač američkog fudbala JJ Watt koji je pred kraj karijere dobio nezaboravan poklon.

JJ Watt odlučio je na kraju ove sezone okončati karijeru. Ovaj 33-godišnji defensive end Arizona Cardinalsa saopštio je kako je nakon 12 godina karijere dosta i zahvalio se fanovima.

Jedan od njih odlučio ga je u penziju ispratiti na poprilično nevjerovatan način. Poslao mu je poklon i šokirao je Watta, ali i njegove pratioce.

U kutiji koja je stigla s nepoznate adrese NFL zvijezda je dobila prepariranog jazavca. Čudom se nije mogao načuditi.

"Tokom godina dobio sam dosta ludih poklona od navijača. Ovaj paket koji je stigao danas definitivno je na listi", napisao je JJ Watt.

Slike pogledajte OVDJE.

Definitivno neki navijači znaju otići predaleko kada su pokloni u pitanju i ovo će ostati upamćeno.

Interesantno je svakako da je JJ Watt nekada studirao na univerzitetu Wisconsin. Ovaj NCAA tim nosi nadimak 'Jazavci' i vrlo je moguće da ima povezanosti između poklona i činjenice da je igrao za 'Badgerse'.

JJ Watt je većinu NFL karijere proveo u ekipi Houston Texansa. Tamo je igrao od 2011.do 2020. godine, a zatim je 2021. godine postao član Arizona Cardinalsa.

Ovaj 33-godišnjak je tri puta bio najbolji defanzivni igrač NFL-a, pet puta je bio Pro Bowl igrač i pet puta je biran u najbolji tim lige.

Također, dva puta je Watt bio najbolji u sackovima u kompletnom NFL-u i izabran je za sportsku ličnost 2017. godine od strane uglednog Sports Illustrateda.

Ove sezone je u dresu Cardinalsa odigrao 15 utakmica i upisao je 10.5 sackova i 15 rušenja.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti