11. 01. 2023 - 11:19
Ronaldo ponovo na meti kritika, ovaj put zbog mlađeg sina:...
907
Shares
Ronaldo ponovo na meti kritika, ovaj put zbog mlađeg sina: Smatraju da je ovo nepotrebno bahaćenje

Ronaldo ponovo na meti kritika, ovaj put zbog mlađeg sina: Smatraju da je ovo nepotrebno bahaćenje

11. 01. 2023 - 11:19
0
Shares

Cristiano Ronaldo potpisao je sa saudijskim Al Nassrom najveći ugovor u historiji fudbala vrijedan pola milijarde eura za dvije i po sezone, ali i bez toga 37-godišnji Portugalac važi za jednog od najbogatijih sportista svijeta i sebi može priuštiti sve što poželi.

Cristiano Ronaldo često je u svijetu fudbala označen kao izuzetno bahat čovjek, iako on konstantno tvrdi da to uopšte nije i da je običan čovjek kojeg bogatstvo nije promijenilo.

Portugalac je jedan od najbogatijih sportista svijeta. Odavno je njegova zarada premašila milijardu dolara, a s novim ugovorom bogatstvo će se dodatno podebljati.

screenshot-13

Međutim, brojni fanovi su prije nekoliko dana žestoko kritikovali Cristiana i njegovu izabranicu Georginu. Razlog je fotografija petogodišnjeg sina Matea i najmlađe kćerke Esmeralde.

Na fotografiji petogodišnji Mateo ima dijamantnu naušnicu koja navodno ima milionsku vrijednost i za mnoge je ovo nepotrebno bahaćenje.

Dosta je kritičara koji smatraju da je neprikladno da dijete od pet godina nosi ovakvu naušnicu i da roditelji šalju poprilično lošu poruku u svijet.

Bahato od strane Cristiana i Georgine sigurno jeste, ali njihova je odluka da se djetetu stavi dijamantna naušnica i to apsolutno treba poštovati.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti