09. 01. 2023 - 16:50
MNOGI POSMATRALI U NEVJERICI, ZAR JE OVO ON? Podolski...
907
Shares
MNOGI POSMATRALI U NEVJERICI, ZAR JE OVO ON? Podolski organizovao turnir, pa izgubio razum: Sudija je na kraju i dobro prošao

TURNIR JE BIO HUMANITARNOG KARAKTERA

MNOGI POSMATRALI U NEVJERICI, ZAR JE OVO ON? Podolski organizovao turnir, pa izgubio razum: Sudija je na kraju i dobro prošao

09. 01. 2023 - 16:50
0
Shares

Širom svijeta poznati njemački fudaler Lukas Podolski akter je incidenta na turniru koji je sam organizovao. Došao je u sukob sa sudijom i nije se ponio nimalo profesionalno, a na kraju je zaradio i crveni karton.

Bivši njemački reprezentativac Lukas Podolski trenutno se nalazi na odmoru, s obzirom na to da još traje pauza u poljskoj Ekstraklasi gdje on nastupa za Gornik.

Pauzu je odlučio da iskoristi tako što je organizovao jedan humanitarni turnir, no na njemu se dogodio jedan veliki incident, a upravo Podolski je odigrao glavnu ulogu.

Na videu se vidi žestoka rasprava sa sucem kojem je uputio nekoliko teških riječi, a kao epilog svega bio je direktan crveni karton koji je dobio.

Nakon što je napustio teren imao je još jedan ispad u vidu toga što je vodom pokušao politi suca koji mu je pokazao put van.

OVDJE možete pogledati kako je izgledao taj ispad bivše zvijezde Arsenala.

U međuvremenu, Nijemac se izvinio zbog svoje reakcije sudiji. Na turniru je prikupljeno dva miliona eura koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Inače, Podolski u poznim igračkim godinama igra veoma dobru sezonu u Poljskoj.

Gornikov napadač je odigrao 16 utakmica, postigao četiri gola i upisao šest asistencija.

Njemački fudbaler je za reprezentaciju sakupio 130 utakmica i 49 golova, a kroz karijeru je igrao, između ostalih, za Koln, Bayern, Arsenal, Inter i Galatasaray.

Učitaj još novosti