08. 01. 2023 - 19:14
NEMA NI 20, A VEĆ JE MILIONERA: Unajmio je tjelohranitelje, a...
907
Shares
NEMA NI 20, A VEĆ JE MILIONERA: Unajmio je tjelohranitelje, a glavu mu spašava majka

JUDE BELLINGHAM

NEMA NI 20, A VEĆ JE MILIONERA: Unajmio je tjelohranitelje, a glavu mu spašava majka

08. 01. 2023 - 19:14
0
Shares

Mnogi mladi fudbaleri praktično nisu ni odrasli ili postali samostalni ljudi, a već imaju milionske račune što se odrazi i na njihov način života, tačnije navikli su da većinu stvari za njih obavljaju druge osobe.

Jude Bellingham je jedan od najboljih mladih fudbalera svijeta. Nema ni 20 godina, a već je velika zvijezda, a čak je angažovao i vlastite tjelohranitelje zbog popularnosti.

Ipak, bez obzira na tjelohranitelje njegova majka je ta koja mu vrlo često spašava glavu kao što je to bio slučaj prije nekoliko dana na aerodromu.

Bellingham je zaboravio svoj pasoš prije odlaska na pripreme sa Borussijom Dortmund i trebala mu je mama da ga izvuče.

OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Na društvenim mrežama osvanule su smiješne fotografije na kojima se vidi kako Bellingham napeto čeka da njegova majka Denise dođe na aerodrom s potrebnim putnim dokumentima.

Bundesliga se nastavlja tek 20. januara, uprkos zimskom Svjetskom prvenstvu u Kataru, a ekipa iz Dortmunda je otputovala u Marbellu na trening kamp, piše sportsport.ba.

Devetnaestogodišnjak će i dalje biti ključni igrač ekipe Edina Terzića jer je pokazao da je puno zreliji na terenu nego što njegove godine govore.

Ipak, engleski reprezentativac bio je malo neoprezan dok se pakirao za put jer je zaboravio najvažniju stvar - svoj pasoš.

No, srećom, njegova je mama priskočila u pomoć tačno na vrijeme i kamere su uhvatile Bellinghama kako radosno preuzima svoje dokumente.

Odličnim igrama ovaj veznjak je privukao pažnju nekih od najvećih evropskih ponuđača, kao što su divovi Premiershipa Manchester United, Manchester City i Liverpool.

Real Madrid je također uvjeren da može nadmašiti konkurenciju i potpisati tinejdžersku zvijezdu. Svi koji ga žele u svojim redovima morat će platiti više od 100 miliona eura.

Učitaj još novosti