05. 01. 2023 - 16:28
Greška je "unositi" se MMA zvijezdi u klubu: On je to naučio...
907
Shares
Greška je

Greška je "unositi" se MMA zvijezdi u klubu: On je to naučio na teži način VIDEO

05. 01. 2023 - 16:28
0
Shares

Gruzijsko-španski borac Ilia Topuria (25) učestvovao je u obračunu u jednom noćnom klubu i zadao je nekoliko udaraca neimenovanom muškarcu koji mu je prišao i odgurnuo dok se ovaj zabavljao.

UFC zvijezda u usponu Ilia Topuria našao se u centru pažnje nakon što se pojavio snimak iz noćnog kluba u kojem ovaj 25-godišnji borac tuče nepoznatog muškarca.

Topuria je gledao svoja posla i tapkao je 'voćkice' na aparatu, kada mu je prišao nepoznati muškarac i nakon kraće rasprave ga je odgnurnuo.

Njegov potez je 'izbio iz cipela' UFC zvijezdu. Odmah je počeo zadavati udarce, a nesretnog protivnika spasili su ostali momci koji su bili u klubu.

Pojedini mediji su objavili kako je poznati španski pjevač taj s kojim se Topuria potukao. Međutim, to nije tačno jer su oni dobri prijatelji i Montes je u trenutku ovog događaja bio jedan od onih koji su zaustavljali Topuriju da ne nanese veće povrede čovjeku.

Na kraju ovaj momak može biti sretan što su drugi zaustavili tuču. Vjerovatno bi prošao s teškim povredama jer protiv UFC zvijezde ne bi imao nikakve šanse.

Video pogledajte OVDJE.

Ilia Topuria je trenutno jedan od najboljih UFC boraca u nižim kategorijama i čovjek je koji još uvijek nema poraza u profesionalnoj karijeri (13-0).

Ovaj 25-godišnjak je nekadašnji šampion bantam kategorije Cage Warriorsa, a uspješno se borio i u perolakoj, te lakoj kategoriji u UFC-u.

Trenutno je ipak na listi perolake kategorije za izazivača. Tamo zauzima deveto mjesto, ali nema dileme da bismo ga već naredne godine mogli gledati u borbi za titulu, ako nastavi sa sjajnim nastupima.

Ovaj Gruzijac koji je rođen u Njemačkoj već 10 godina je stanovnik španskog grada Alicantea. Ima i špansko državljanstvo i predstavlja se kao gruzijsko-španski borac.

Pogledajte ove scene iz noćnog kluba i obračun nepoznatog lika s UFC zvijezdom.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti