04. 01. 2023 - 15:52
TUGA U KULTNOM LONDONSKOM KLUBU: Preminuo legendarni predsjednik
907
Shares
TUGA U KULTNOM LONDONSKOM KLUBU: Preminuo legendarni predsjednik

VEST HEM SAOPŠTIO

TUGA U KULTNOM LONDONSKOM KLUBU: Preminuo legendarni predsjednik

04. 01. 2023 - 15:52
0
Shares

-Sa dubokom tugom Vest Hem može da potvrdi da je jedan od presjednika kluba Dejvid Gold, preminuo mirno ovog jutra nakon kratke bolesti- naveli su iz kluba.

-Svi u klub, sa dubokom tugom i slomljenog srca žalimo zbog smrti našeg kolege i prijatelja Dejvida-, poručio je Dejvid Salivan koji je sa Goldom dijelio funckiju presjednika kluba.

-Od svih naših zajedničkih poslova, ni jedan nam nije donio toliko sreće i učinio nas toliko ponosnim kao dan kada smo preuzeli Vest Hem, naš klub, te 2010.godine. Dejvid je imao dugu i neraskidivu vezu sa Čekićarima, odrastao je pored Bojlen graunda i nastupao je za klub u mlađim selekcijama. Uvijek je želio samo ono što je najbolje za Vest Hem i njegova smrt je težak i veliki gubitak za sve nas- dodao je Salivan.

873x400

Foto: Twitter

Povodom Goldove smrti oglasio se i trener Dejvid Mojes(David Moyes):

-Veoma sam tužan zbog ove vijesti, u ime igrača i stručnog štaba želim da iskažem najdublje saučešće Dejvidovoj porodici u ovom teškom trenutku. Gospodin Gold je često bio na treninzima i uvijek je bio velika podrška, neko ko nas je ohrabrivao. Uvijek je pokazao zanimanje za ljude u klubu i bio je spreman da pomogne na svaki način na koji je mogao.-

Dejvid Gold rođen je 9.seprembra 1936. godine. Bio je presjednik Birmingema do 2009. godine, a od 2010. do svoje smrti bio je kopresjednik Vest Hema.

Učitaj još novosti