02. 01. 2023 - 10:16
ĐOKOVIĆ SE NAKON GODINU DANA VRATIO U AUSTRALIJU I DOŽIVIO...
907
Shares
ĐOKOVIĆ SE NAKON GODINU DANA VRATIO U AUSTRALIJU I DOŽIVIO PORAZ: Navijači jasno pokazali šta misle o njemu

PRIPREME ZA AUSTRALIAN OPEN

ĐOKOVIĆ SE NAKON GODINU DANA VRATIO U AUSTRALIJU I DOŽIVIO PORAZ: Navijači jasno pokazali šta misle o njemu

02. 01. 2023 - 10:16
0
Shares

Srpski teniser Novak Đoković se nakon godinu dana vratio u Australiju iz koje je prošli puta izbačen zbog toga što nije bio cijepljen. Ipak, povratak neće pamtiti po dobrome jer je u prvom meču na turniru upisao poraz.

Đoković je u paru s Vasekom Pospisilom izgubio sa 4:6, 6:3, 10:5 protiv Tomislava Brkića iz BiH, koji je inače igrao i u paru s hrvatskim teniserima poput Mekitća, Pavića, Škugora i drugih, i Ekvadorca Gonzala Escobara. Turnir u Adelaideu će Đokoviću poslužiti kao priprema za Australian Open.

Đoković prošle godine nije nastupio na tom Grand Slamu zbog već spomenutog izbacivanja iz zemlje, a dobio je i zabranu ulaska u Australiju u trajanju od tri godine, no ta je odluka poništena krajem 2022. godine.

Bilo je i pitanje kako će Srbina dočekati navijači, no sudeći po kadrovima s meča parova, to neće biti problem. Đokovića su navijači jedva dočekali, tribine su bile dupkom pune, a domaći su navijači navijali baš za srpskog tenisača kojem slijedi meč sa Francuzom Constantom Lestienneom.

Učitaj još novosti