30. 12. 2022 - 23:15
Igrač Leicestera poklonio pobjedu Liverpoolu: Zabio je dva...
907
Shares
Igrač Leicestera poklonio pobjedu Liverpoolu: Zabio je dva komična autogola

Igrač Leicestera poklonio pobjedu Liverpoolu: Zabio je dva komična autogola

30. 12. 2022 - 23:15
0
Shares

LIVERPOOL je na nesvakidašnji način stigao do pobjede u 18. kolu Premier lige. Na domaćem je terenu preokretom svladao Leicester 2:1 i to tako što je isti igrač gostujuće momčadi, Wout Faes, postigao dva autogola. Leicester je poveo u četvrtoj minuti preko Kiernana Dewsbury-Halla, no zatim je vlastitim greškama prosuo bodove.

Dva autogola Wouta Faesa

Igrala se 38. minuta utakmice kada je Trent Alexander-Arnold ubacivao s desne strane, a Wout Faes je u namjeri da to očisti prevario vlastitog vratara Dannyja Warda. Lopta je od Faesa u čudnom luku preletjela golmana Leicestera. Ipak, nije tu bio kraj Faesovoj noćnoj mori.

Svega sedam minuta kasnije, Liverpool je odigrao brzi napad, Darwin Nunez je pobjegao gostujućoj obrani i potkopao loptu preko Warda. Ona se od vratnice odbila u teren, a na nju je natrčao 24-godišnji Belgijac Faes i zakucao je u vlastitu mrežu. 

OVDJE I OVDJE POGLEDAJ AUTOGOLOVE FAESA.

U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka pa je Liverpool došao do četvrte uzastopne pobjede u Premier ligi. Trenutno se Kloppova momčad nalazi na šestom mjestu s 28 bodova, dok je Leicester 13. sa 17 bodova. Dodajmo da je u ranijoj utakmici engleskog prvenstva Brentford u gostima pobijedio West Ham 2:0 golovima Ivana Toneyja i Josha Dasilve.

(Index.hr)

Učitaj još novosti