09. 12. 2022 - 07:53
BUMMM!!: Prvi čovjek PSG-a u tišini najavio transfer koji bi...
907
Shares
BUMMM!!: Prvi čovjek PSG-a u tišini najavio transfer koji bi mogao biti glavna priča u svijetu fudbala

NOGOMET

BUMMM!!: Prvi čovjek PSG-a u tišini najavio transfer koji bi mogao biti glavna priča u svijetu fudbala

09. 12. 2022 - 07:53
0
Shares

Dok traje Svjetsko prvenstvo u Kataru, klubovi su na odmoru, ali vlasnici i treneri ne miruju i lagano u Kataru traže igrače koji bi mogli biti ozbiljna pojačanja za nastavak sezone.

PSG bi mogao odraditi sjajan posao nakon Katara.

Špekulacije da Parižani pojačavaju napad došle su do još veće jačine nakon izjave prvog čovjeka kluba Nassera Al-Khealifija.

U izjavi za ostrvske medije, prvi čovjek PSG-a izjavio je da je klub zainteresovan da u svojim redovima vidi Marcusa Rashforda.

"Rashford je nevjerojatan igrač od ljeta i besplatan. Svaki će klub trčati za njim. Definitivno, ne skrivamo da ga želimo u dresu PSG-a", rekao je Al-Kehalifi i dodao:

"Razgovarali smo prije, nije bio dobar trenutak za obje strane. Možda ljeto? Zašto ne? Nećemo sada razgovarati s njim, neka se fokusira na SP."


Rashford igra sjajan Mundijal u dresu Engleske, zabio je već tri gola.

Sa Englezima je izborio plasman u četvrtinu finala Mundijala gdje ih u subotu 10. decembra očekuje duel protiv Francuske.

Evropski klasik bi mogao biti prava poslastica, a ne treba ni spominjati da Englezi vjeruju da njihova ekipa može do kraja na Svjetskom prvenstvu.


Pored PSG-a još neki klubovi prate igrače u Kataru.

Tako je reprezentativac Gane MOhammed Kudus na radaru Liverpoola, Juventus je blizu realizacije transfera poljskog reprezentativca Jakuba Kiwiora, Cody Gakpo bi također mkogao napustiti PSV, tako da će nakon Katara biti dosta zanimljivosti na fudbalskoj pijaci.

Učitaj još novosti