08. 12. 2022 - 19:28
AUUU SJAJNA GESTA ZA MOTIVACIJU Na posebnim neboderima u...
907
Shares
AUUU SJAJNA GESTA ZA MOTIVACIJU Na posebnim neboderima u Kataru osvanula poruka Luki Modriću

AUUU SJAJNA GESTA ZA MOTIVACIJU Na posebnim neboderima u Kataru osvanula poruka Luki Modriću

08. 12. 2022 - 19:28
0
Shares

Navijači nogometne reprezentacije Hrvatske na posebnim neboderima u katarskom Lusailu napisali su poruku posvećenu kapitenu Vatrenih Luki Modriću.

Hrvati će u sutra (petak) igrati protiv Brazila meč četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako brane status vicepravaka svijeta, svakako da vjeruju u svoju reprezentaciju i da sutra mogu napraviti iznenađenje i prvog favorita turnira poslati kući.

screenshot-14

Uz fotografiju kapitena Modrića i zastavu Hrvatske, na posebnim zgradama u katarskom Lusailu poslali su poruku veznjaku Real Madrida i tako ga dodatno motivisali pred sutrašnji duel.

"Kapitenu, povedi nas. Tvoji hrvatski navijači", napisali su na zgradi.

Hrvatska je do četvrtfinala SP-a u Kataru došla nakon što su kao drugoplasirani tim prošli grupnu fazu pored Maroka, Belgije i Kanade, a u osmini finala su bili bolji od Japana poslije boljeg izvođenja penala.

Još jednom podsjećamo, meč između Hrvatske i Brazila igra se u petak na stadionu Education City s početkom u 16 sati. Pobjednik ovog duela u polufinalu će igrati protiv boljeg iz meča između Argentine i Nizozemske.


Klix.ba

Učitaj još novosti