08. 12. 2022 - 10:04
MAJSTOR! NESTVARAN POTEZ HRVATA NA TRENINGU - KAKO JE POGODIO?...
907
Shares
MAJSTOR! NESTVARAN POTEZ HRVATA NA TRENINGU - KAKO JE POGODIO? Junak iz Katara stao iza gola i zatresao mrežu! (VIDEO)

MAJSTOR! NESTVARAN POTEZ HRVATA NA TRENINGU - KAKO JE POGODIO? Junak iz Katara stao iza gola i zatresao mrežu! (VIDEO)

08. 12. 2022 - 10:04
0
Shares

Fantastičan potez hrvatskog fudbalera Ivana Perišića na treningu reprezentacije.

Reprezentacija Hrvatske igra još jedan veoma uspješan turnir, pošto su na Svetskom prvenstvu u Kataru stigli do četvrtfinala. Jedan od najzaslužnijih za to je Ivan Perišić (33), strijelac gola kojim su u osmini finala izjednačili protiv Japanaca, prije nego što su na penale stigli do trijumfa.

Perišić, vjerovatno najpotcjenjeniji fudbaler u ovoj generaciji Hrvatske, pokazao je kakav je majstor i nakon te utakmice. Na treningu pred četvrtfinalni meč sa Brazilom hrvatski fudbaler izveo je jedan neobičan udarac. Pogodio je gol iz nevjerovatne pozicije, samo nekoliko metara udaljen od gola, ali sa pogrešne strane. Pogledajte kako je to izgledalo na videu OVDJE.

Inače, Perišić je do sada odigrao 120 mečeva za reprezentaciju i postigao 33 gola u dresu Hrvatske. Na poslejdnja tri Mundijala upisao je šest golova i četiri asistencije, a bio je strijelac i na posljednja dva Evropska prvenstva. Sa čak deset golova i sedam asistencija najbolji je hrvatski fudbaler kada se gledaju velika takmičenja na kojima je učestvovala njihova reprezentacija.

Učitaj još novosti