04. 12. 2022 - 21:16
SVI GA OČEKIVALI U PRVIH 11 VEČERAS, A NJEMU NAKON POZIVA NIJE...
907
Shares
SVI GA OČEKIVALI U PRVIH 11 VEČERAS, A NJEMU NAKON POZIVA NIJE BILO DOBRO: Poznato zašto se HITNO vratio kući

STERLING U PROBLEMIMA

SVI GA OČEKIVALI U PRVIH 11 VEČERAS, A NJEMU NAKON POZIVA NIJE BILO DOBRO: Poznato zašto se HITNO vratio kući

04. 12. 2022 - 21:16
0
Shares

Engleski nogometni savez je objavio da je Raheem Sterling neposredno prije utakmice Engleska - Senegal napustio reprezentaciju zbog porodičnih problema.

Sterling je igrao od prve minute u prva dva meča, u posjednjem kolu grupjne faze je bio na klupi, a večeras u duelu sa Senegalom u osmini finala uopšte nije u konkurenciji.

Engleski mediji objavili su kako Sterling hitno odlazi za Englesku kako bi "riješio stvari", a ubrzo su otočki portali pronašli razlog što je ofanzivac Chelseaja morao hitno da se vrati kući.

Naoružani razbojnici provalili su u kuću engleske nogometne zvijezde Raheema Sterlinga u Londonu i izveli veliku pljačku, rekli su izvori iz britanske policije.

Sterlingovi rođaci su navodno bili kod kuće kada je provaljeno u kuću. U tijeku je velika istraga o incidentu koji je potresao englesku zvijezdu i njegovu porodicu.

"U kući je nestalo gotovo sve čega su se mogli dočepati, a imalo je vrijednost. Čini se da je dobro isplanirano", komentarisao je izvor blizak istrazi. Za sada nije poznato kada će se Raheem vratiti u Katar i hoće li to biti do utakmice s Francuzima. Pretpostavlja se da hoće.

U meču protiv Senegala, za Engleze u napadu igraju Saka, Foden i Kane, dok je Rashford ipak ostao na klupi, iako se očekivalo da bi mogao početi ovaj duel.

Za sada Englezima ide sjajno, pošto vode 3:0 i sve su bliže duelu sa Francuskom u četvrfinalu katarskog Mundijala.

Jordan Henderson je u 38. minuti postigao gol za 1:0, a onda je u zadnjim sekundama prvog dijela Harry Kane povisio na 2:0, nakon fantastične kontre i na kraju asistencije Phila Fodena. Početkom nastavka opet je Foden asistent, a Saka je zabio za uvjerljivih 3:0.

Učitaj još novosti