03. 12. 2022 - 14:37
Direktorica FK Sarajevo potvrdila da će Emir Hadžić i dalje...
907
Shares
Direktorica FK Sarajevo potvrdila da će Emir Hadžić i dalje biti bitna karika u klubu s Koševa

Direktorica FK Sarajevo potvrdila da će Emir Hadžić i dalje biti bitna karika u klubu s Koševa

03. 12. 2022 - 14:37
0
Shares

Fudbalski klub Sarajevo je prije desetak dana objavio kako Emir Hadžić nije više sportski direktor Bordo tima, ali da ostaje pri klubu u novoj ulozi.

Hadžić je tako od 1. decembra postao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City, Kortrijk i Sarajevo.

Podsjetimo, najvatreniji navijači Sarajeva, popularne Horde zla, su tokom proteklog perioda tražili odlazak Hadžića iz kluba, no on će, po svemu sudeći, i dalje biti bitna karika u klubu, a to je potvrdila i direktorica kluba s Koševa Ajla Alimanović.


"Vrijeme je za nove izazove i to ozbiljne. Rijetko se upoznaju tako vrijedni, pametni i pozitivni ljudi i ova prilika je definitivno zaslužena! Nadam se da će od tri velika kluba za koje ćeš raditi ipak FK Sarajevo imati prioritet. Hadžija, sretno!", poručilaje Alimanovićna Instagramu, a ubrzo je stigao i Hadžićev odgovor.
"Hvala puno direktorice, klub može biti ponosan i sretan da si ti direktorica, i samo naprijed. Naravno, FK Sarajevo je uvijek prioritet", poručio je Hadžić..

Učitaj još novosti