02. 12. 2022 - 20:46
Ronaldo je kod zamjene ljutito napuštao teren. Otkrio je i zašto
907
Shares
Ronaldo je kod zamjene ljutito napuštao teren. Otkrio je i zašto

Ronaldo je kod zamjene ljutito napuštao teren. Otkrio je i zašto

02. 12. 2022 - 20:46
0
Shares

PORTUGAL je u trećem kolu Svjetskog prvenstva doživio i prvi poraz. Južna Koreja bila je bolja 2:1. Portugalski kapetan Cristiano Ronaldo i treći je put zamijenjen prije kraja utakmice, a ovaj put najranije dosad - već u 65. minuti. Na Ronaldu se prilikom izlaska s terena vidjelo da je ljutit te su mnogi protumačili da je to zbog odluke Fernanda Santosa, no Ronaldo je otkrio što se zapravo dogodilo.

"Dok sam izlazio s terena, korejski igrač mi je rekao da se ubrzam, a ja sam mu na to odgovorio da začepi. Nema on takvu moć, ne može mi on to govoriti", izjavio je Ronaldo neposredno nakon utakmice. Spomenuti korejski igrač bio je napadač Cho Gue-sung.

Santos brani Ronalda

U Ronaldovu obranu stao je i portugalski izbornik Santos. "Razljutio ga je igrač Južne Koreje. On ga je vrijeđao i govorio mu da izađe. Zato je bio ljutit, to je cijeli svijet vidio. Vidio sam njegovu komunikaciju s korejskim reprezentativcem i nemam nikakve sumnje oko toga. Taj igrač nije bio fizički nasilan, ali je njegov govor bio agresivan", rekao je pa analizirao utakmicu:

"Znali smo da Južna Koreja ima momčad visoke kvalitete. Pokušali smo ispraviti pogreške, ali prema kraju utakmice smo izgubili organizaciju, Korejci su bolje kontrolirali igru, narušena nam je bila koncentracija i primili smo pogodak iz kontranapada. Ljuti smo. Prvi smo u skupini, ali željeli smo pobijediti i odigrati bolje da bismo si podigli samopouzdanje. Ovo nam je upozorenje."

(Index.hr)

Učitaj još novosti