01. 12. 2022 - 15:54
Suarez doživio veliku neprijatnost na pressu uoči meča na...
907
Shares
Suarez doživio veliku neprijatnost na pressu uoči meča na SP-u, nazvan je đavolom

Suarez doživio veliku neprijatnost na pressu uoči meča na SP-u, nazvan je đavolom

01. 12. 2022 - 15:54
0
Shares

Uoči susreta Urugvaja i Gane na Svjetskom prvenstvu, cjelokupna javnost gleda isključivo u Luisa Suareza, a tim povodom iskusni napadač doživio je pravu neprijatnost na konferenciji za medije.

Luis Suarez, legenda urugvajskog nogometa, u duelu protiv Gane 2010. godine rukom je odbranio udarac koji bi značio da afrička selekcija prolazi u polufinale Svjetskog prvenstva.

Suarez je odbranio rukom, a igrači Gane promašili su jedanaesterac. Tu je Urugvajac postao heroj svoje nacije, a istovremeno veoma omražen u Gani. Upravo se ove dvije selekcije sastaju sutra u trećem kolu Svjetskog prvenstva.

Zbog toga, Suarez je danas na konferenciji za medije doživio neprijatnost kakvu ne pamti u svojoj karijeri. Novinar iz Gane nazvao ga je đavolom.

"Neki navijači iz Gane smatraju da si đavo. Raduju se što će te poslati u mirovinu", rekao je novinar iz Gane i zaprepastio Suareza. Pitao ga je da li će se ispričati zbog svog poteza.

Video OVDJE.

"Ne ispričavam se zbog toga", rekao je iskusni napadač i onda odgovorio na prilično bolan, ali jasan način.

"Ja sam igrao rukom, ali igrač Gane je promašio penal, a ne ja. Možda se ispričam igračima ako ih povrijedim, ali u ovoj situaciji sam dobio crveni karton, sudija je pokazao na penal. Promašili ste, to nije moja krivnja", rekao je Suarez.

O svemu je govorio i selektor Urugvaja Diego Alonso, koji je naglasio da ne vjeruje kako u Gani računaju na osvetu te da u Urugvaju mnogo poštuju ovu afričku selekciju.

Učitaj još novosti