28. 11. 2022 - 09:31
HRVATI DIJELE BROJ SNEŽE BORJAN, ONA OBJAVILA UŽASNE PORUKE:...
907
Shares
HRVATI DIJELE BROJ SNEŽE BORJAN, ONA OBJAVILA UŽASNE PORUKE:

MUNDIJAL U KATARU

HRVATI DIJELE BROJ SNEŽE BORJAN, ONA OBJAVILA UŽASNE PORUKE: "Čujem da ti je dragi prodao traktor..."

28. 11. 2022 - 09:31
0
Shares

Fudbaleri Hrvatske pobijedili su sinoć Kanadu (4:1) čime su izbili na prvo mjesto svoje grupe i u posljednjem kolu sa Belgijom biće im dovoljan i remi kako bi ostvarili plasman u osminu finala.

Međutim, malo ko priča o rezultatu koliko o gnusnim uvredama koje je pretrpio golman kanadske selekcije i Crvene zvezde, Milan Borjan od strane hrvatskih navijača.

Oni su juče otišli još jedan korak dalje, pa su objavili i njegov broj mobilnog telefona na mrežama, zbog čega je dobio preko 2.500 poruka od navijača Hrvatske u kojima se proziva, prema njegovom svjedočenju.

Ali, navijači Hrvatske se nisu na tome zaustavili. Nekako je u javnost isplivao i broj njegove supruge Snežane, koja je putem Instagrama podijelila samo dio odvratnih poruka koje je dobijala od navijača počevši od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica pobjegla iz Hrvatske.

sneza-borjan-830x0

Foto: Instagram - Printscreen

Pored toga, na stotine ljudi pokušavale su da upute glasovni ili video poziv ka Snežani Borjan, što možete vidjeti na fotografiji u prilogu. Ona je ispod nje poslala jasnu poruku.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - poručila je Sneža Borjan.

Učitaj još novosti