28. 11. 2022 - 08:29
PROCURIO SASTAV ORLOVA ZA KAMERUN! Piksi spremio ŠOK terapiju,...
907
Shares
PROCURIO SASTAV ORLOVA ZA KAMERUN! Piksi spremio ŠOK terapiju, mijenja skoro pola tima, IZNENAĐENJE JE TU

MUNDIJAL U KATARU

PROCURIO SASTAV ORLOVA ZA KAMERUN! Piksi spremio ŠOK terapiju, mijenja skoro pola tima, IZNENAĐENJE JE TU

28. 11. 2022 - 08:29
0
Shares

Najavio je selektor Dragan Stojković Piksi promjene u sastavu za meč sa Kamerunom (danas od 11.00 sati) i ono što je rekao sprovešće u djelo.

Prema saznanjima Telegrafa, Piksi će za meč sa Kameruncima krenuti uz četiri promjene u startnoj postavi.

Ključna promjena biće u ofanzivnom delu tima. Kako saznaje pomenuti portal, Stojković se vraća na ultra-ofanzivnu postavu sa dva napadača, a od starta bi trebalo da krenu Dušan Vlahović i Luka Jović, dok će na klupu Aleksandar Mitrović, koji evidentno nije bio dovoljno fit, što se vidjelo u duelu protiv Brazila.

Promijeniće Piksi i startna krila, pa će tako uz lijevu aut liniju, kao što su i najavili krenuti oporavljeni Filip Kostić, umjesto Filipa Mlademovića, dok će po desnoj strani umjesto Andrije Živkovića dejstvovati Darko Lazović, što i ima logike, jer je fizički dominantniji u odnosu na Živkovića, što može da bude bitan faktor zbog duela sa fizički jakim Afrikancima.

Kapiten Orlova, Dušan Tadić vratiće se na prirodnu poziciju plejmejkera i od njega će umnogome zavisiti igra Orlova.

Ceh promjene formacije platiće Nemanja Gudelj, koji će se preseliti na klupu, a u veznom redu će igrati Sergej Milinković Savić i Saša Lukić, dok odbrana ostaje u identičnom sastavu kao i na meču protiv Brazila.

1669567794776-reprezentacija-srbije-sastav-2022-830x0

Dakle, prema saznanjima Telegrafa, Orlovi će nastupiti u sljedećem sastavu: V. Milinković Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Lazović, Kostić, Lukić, S. Milinković Savić, Tadić, Vlahović, Jović.

Učitaj još novosti