23. 11. 2022 - 22:49
OPTIMISTIČNO DIJETE Simpatični dječak iz Beograda nasmijao...
907
Shares
OPTIMISTIČNO DIJETE Simpatični dječak iz Beograda nasmijao cijeli svijet: Neymar će pasti i plakati kao beba

OPTIMISTIČNO DIJETE Simpatični dječak iz Beograda nasmijao cijeli svijet: Neymar će pasti i plakati kao beba

23. 11. 2022 - 22:49
0
Shares

Reprezentacija Srbije sutra će odigrati svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Mundijalu, a težeg protivnika na samom otvaranju nisu mogli imati.

Naime, snage će odmjeriti protiv Brazila koji je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru.

Naravno, Srbija ima svoje šanse na sutrašnjoj utakmici, a to najbolje pokazuju senzacije koje smo vidjeli jučer i danas.

Euforija u Srbiji je zaista velika, a sve to je dokazao i jedan dječak koji je odgovarao na pitanja brazilskih novinara.

Novinari iz Brazila su stigli u Beograd kako bi provjerili kakva su očekivanja javnosti u ovoj zemlji pred njihov okršaj.

Odgovori koje su dobili su velika potvrda optimizma koji vlada u Srbiji, ali jasno je da će biti jako teško doći do pobjede protiv Brazila.

Video pogledajte OVDJE.

Najzanimljiviji kometar dao je dječak i to na tečnom engleskom, a njegov odgovor je na kraju postao pravi hit.

Andre Lineares, reporter ESPN-a, je dječaka upitao šta očekuje od utakmice između Srbije i Brazila, a dječak je bio samouvjeren.

""Mislim da će Srbija pobijediti rezultatom 3:0. Mitrović će dati dva gola na startu, a udrugom će dati Vlahović i cijela odbrana će biti prestrašena. Neymar će pasti i plakati kao beba", rekao je dječak.

Odgovor dječaka nasmijao je brazilskog reportera, a ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti