22. 11. 2022 - 20:34
SKANDAL U KATARU - VAR OŠTETIO ARGENTINCE? Pojavile se nove...
907
Shares
SKANDAL U KATARU - VAR OŠTETIO ARGENTINCE? Pojavile se nove fotke - gol NIJE trebalo da bude poništen! (FOTO)

SKANDAL U KATARU - VAR OŠTETIO ARGENTINCE? Pojavile se nove fotke - gol NIJE trebalo da bude poništen! (FOTO)

22. 11. 2022 - 20:34
0
Shares

Pojavile su se nove fotografije sa utakmice Argentine i Saudijske Arabije.

Saudijska Arabija šokirala je Argentinu i napravila senzaciju na Svjetskom prvenstvu, ali izgleda da je uz to došla i posle jedne velike greške sudija. Tačnije VAR sobe koja je poništila gol Lautara Martineza iz 29. minuta. Taj pogodak navodno nije trebalo da bude poništen zbog toga što prilikom izvlačenja linija nije uzet u obzir jedan od igrača Saudijaca.

Na fotkama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se u uglu i defanzivac Jaser Al Šahrani čija noga, bar na slici, djeluje bliža golmanu od argentinskog napadača. Zbog toga argentinski navijači tvrde da je poništen regularan gol i da sudije nisu u obzir uzele Jasera kada su donosili konačnu odluku.

Martinez je postigao gol za 2:0, proslavio je to, da bi potom saznao da je poništen. Nije to bio jedini pogodak, pošto je selekcija Argentine dala ukupno tri gola koja nisu priznata i sva tri su poništena zbog ofsajda. Leo Mesi i "gaučosi" imaju još dva meča u grupi za iskupljenje, a ostaje da se vidi hoće li o ovoj situaciji pričati u nastavku šampionata, prenosi MONDO. Pogledajte i sami:

e14c24cd-1d9d-40c5-a491-96388e96c3d7

var-greska-2

 

 

Učitaj još novosti