22. 11. 2022 - 17:05
BIZARNO! UDARIO MESIJA, PA MU SE UNIO U LICE: Ovo niste...
907
Shares
BIZARNO! UDARIO MESIJA, PA MU SE UNIO U LICE: Ovo niste vidjeli u prenosu - Argentincu nije bilo jasno ŠTA HOĆE!

BIZARNO! UDARIO MESIJA, PA MU SE UNIO U LICE: Ovo niste vidjeli u prenosu - Argentincu nije bilo jasno ŠTA HOĆE!

22. 11. 2022 - 17:05
0
Shares

Jedan detalj sa meča Saudijske Arabije i Argentine obišao je planetu. Niste ga vidjeli u TV prenosu.

Prvo veliko iznenađenje na Mundijalu u Kataru priredila je reprezentacija Saudijske Arabije, koja je nakon preokreta savladala Argentinu. Da bi to uspjeli, Azijci su morali da potpuno zaustave Lea Mesija i to su uspjeli, a koliko su bili motivisani i van sebe od adrenalina pokazao je i snimak na kojem se našao defanzivac Ali Al Bulaihi upravo sa "desetkom" Argentine.

U toku utakmice, snažni štoper je prvo sa leđa dva puta uradio Lionela Mesija, a zatim mu se unio u facu. Ogromna razlika u visini tada je došla do izražaja, pošto je centralni defanzivac Saudijske Arabije morao da se nagne i pritom se uneo u lice prvoj zvijezdi Mundijala. Nije poznato o čemu su pričali, ali i pored osmijeha na Lionelovom licu ne djeluje da je ton bio prijateljski, prenosi MONDO.

Štoper Al Hilala nije bio nimalo nježan kada je prilazio Mesiju kojeg je prvo dva puta udario po leđima. Argentinac se potpuno zbunjen okrenuo ka rivalu, a tek tada je počeo govor defanzivca koji nastupa za najbolji klub u Aziji za prethodnu godinu.

Pogledajte sukob na linku OVDJE.

Učitaj još novosti