21. 11. 2022 - 11:32
Cristianu je jutros potpuno pukao film: "Ja ću pričati šta...
907
Shares
Cristianu je jutros potpuno pukao film:

Cristianu je jutros potpuno pukao film: "Ja ću pričati šta hoću i kad to hoću"

21. 11. 2022 - 11:32
0
Shares

Cristiano Ronaldo (37) našao se u centru pažnje svjetskih medija nakon intervjua s Piersom Morganom u kojem je poprilično oblatio Manchester United, ali i nekadašnje saigrače iz ovog tima.

Cristiano Ronaldo čovjek je o kojem se priča proteklih dana. Razlog je intervju kojeg je dao Piersu Morganu i u kojem je prozvao Manchester United i bivše saigrače.

Zbog toga su novinari na Svjetskom prvenstvu imali gomilu pitanja za Ronalda pred start Mundijala, a CR nije želio da ga previše gnjave.

Odlučio je staviti tačku na ono što se dešavalo. Poručio je da će pričati kada god to želi i šta želi.

"Nekad pišete istinu, nekad laži. Mene ne brine to šta drugi misle. Ja pričam kada ja to hoću, a svi dobro znaju ko sam i u šta vjerujem. Ovdje me znaju od 11. godine i neće na njih utjecati ono što ljudi govore i pišu o meni", rekao je Ronaldo.

Potom se osvrnuo na situaciju u reprezentaciji pred prvu utakmicu na Mundijalu. Traži da se više ne priča o njemu već o ekipi.

"Atmosfera je odlična, nemamo nikakvih problema i svi smo potpuno fokusirani. Možete pomoći tako što ćete prestati pričati o meni. Ja sam otporan na metke i skovan od čelika".

Nije se tu zaustavio Cristiano već je nastavio pričati o onom što se dešava u javnosti.

"Ako pitate druge igrače o Cristianu Ronaldu, meni će to smetati. Volio bih da ih pitate o Svjetskom prvenstvu i ekipi", poručio je Ronaldo i otišao je svojim putem.

Reprezentacija Portugala smještena je u grupu H na Svjetskom prvenstvu, a prtovnici su im Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Upravo će ovim redoslijedom odigrati utakmice u Kataru. Prvi meč igraju u četvrtak 24. novembra s Ganom, a zatim slijede dueli protiv Urugvaja (28. novembar) i Južne Koreje (2. decembar).

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti