19. 11. 2022 - 16:30
GLADAN SAM! Moćna poruka Đokovića nakon nove DRAME U TORINU!...
907
Shares
GLADAN SAM! Moćna poruka Đokovića nakon nove DRAME U TORINU! Otkrio kako je preživio polufinale, a onda najavio JURIŠ

ZAVRŠNI MASTERS

GLADAN SAM! Moćna poruka Đokovića nakon nove DRAME U TORINU! Otkrio kako je preživio polufinale, a onda najavio JURIŠ

19. 11. 2022 - 16:30
0
Shares

Nakon čudesne pobjede nad Tejlorom Fricom i plasmana u finale Završnog mastersa u Torinu, Novak Đoković je najavio borbu za novi trofej.

Novak je, poslije drame u trećem meču u Crvenoj grupi protiv Danila Medvedeva, odigrao još jedan izuzetno težak meč.

Amerikanca je pobijedio nakon naporna dva seta koja su završena taj-brejkovima.

"Morao sam da se borim da preživim. Nisam se osjećao najbolje i nisam imao puno samopuzdanja poslije onakvog meča protiv Medvedeva. Znao sam da će mi trebati vremena za reakciju i da pronađem dinamiku i kretanje protiv Frica. Morao sam da budem strpljiv, nisam počeo drugi set baš dobro, ali uspio sam da uzmem servis kada je on servirao za set i da zadržim živce", rekao je Đoković i dodao:

"Sretan sam jer sam uspio ovo da preguram, jer nije bio jedan od mojih najboljih dana za tenis. Uživao sam u ovoj atmosferi, ljudi dođu da gledaju kako igrate, to jako poštujemo. Očekuju neku vrstu zabave i dobar tenis i nadam se da su danas uživali. Morao sam nekako da se saberem jer svaki poen je važan, uspio sam da nađem prave servise u pravom trenutku".

Posljednji put je Đoković na Završnom mastersu podigao trofej 2015. godine, kada se turnir igrao u Londonu.

"Gladan sam. Motivisan sam. Ostao je još jedan meč, daću sve od sebe sutra. Nisam odigrao na nivou na koji sam navikao i koji očekujem. Poslije jučerašnjeg meča sam morao da pronađem način da pobijedim današnjeg protivnika. U presudnim trenucima sam uspio da serviram dobro što mi je puno pomoglo protiv jednog od najboljih servera na ATP turu."

Kada se obratio na srpskom jeziku, ponovo je govorio o motivaciji pred finalni meč.

"Motivisan sam, zbog toga sam i ovdje. Svjestan sam istorije koja je na crti. Na to sam i navikao, jer većina turnira koje igram su prilika da ispišem nove stranice istorije", poručio je Novak Đoković.

U finalu koje je na programu u nedjelju igraće protiv boljeg iz meča Andrej Rubljov - Kasper Rud.

Učitaj još novosti