18. 11. 2022 - 14:02
DAILY MAIL TVRDI: Gotovo je, Ronaldo je bivši član Uniteda!
907
Shares
DAILY MAIL TVRDI: Gotovo je, Ronaldo je bivši član Uniteda!

PREMIERSHIP

DAILY MAIL TVRDI: Gotovo je, Ronaldo je bivši član Uniteda!

18. 11. 2022 - 14:02
0
Shares

Manchester United pokrenuo je proces kojim želi izbaciti Cristiana Ronalda iz kluba, piše britanski Daily Mail. Razlog je intervju s Piersom Morganom, koji je u četvrtak navečer pušten u cijelosti u javnost, a u kojem je portugalski napadač žestoko kritizirao klub, trenera Erika ten Haga te neke suigrače.

Manchester United želi na sudu raskinuti Ronaldov ugovor te izbjeći isplatu 16 milijuna funti koje mu po ugovoru još moraju dati. Ronaldo, kako piše Daily Mail, ima plaću od pola milijuna funti tjedno, a ugovorom je vezan za klub do ljeta sljedeće godine.

"Manchester United je jutros poduzeo odgovarajuće korake nakon nedavnog intervjua Cristiana Ronalda u medijima. Klub neće komentirati tu temu dok interni proces u klubu ne završi", objavljeno je na klupskoj službenoj stranici.

Odvjetnici Manchester Uniteda navodno smatraju da klub ima pravo raskinuti ugovor s Portugalcem jer ga je on prekršio kad je dao intervju. Podsjetimo, Ronaldo je već imao ekscese ove sezone. Nakon utakmice protiv Tottenhama je suspendiran jer je odbio ući u igru s klupe.

Zatim se ispričao pa je ipak vraćen u momčad, no odlučio je istupiti u javnost te na televiziji kritizirati klub. Daily Mail tvrdi da su u Manchesteru zbog toga odustali od kažnjavanja te odlučili da je vrijeme da ga odstrane iz momčadi. Čekali su samo da izađe cijeli intervju s Piersom Morganom.

Između ostalog, Ronaldo je rekao da ne poštuje trenera Erika ten Haga te da cijeni samo trojicu svojih suigrača. Otkrio je da je odbio ponudu iz Saudijske Arabije vrijednu više od 300 miliona eura. Lijepe riječi imao je za Lionela Messija, svog najvećeg konkurenta.

Učitaj još novosti