17. 11. 2022 - 08:39
CRNOGORSKE RUKOMETAŠICE KOJE SU PJEVALE USTAŠKE PJESME...
907
Shares
CRNOGORSKE RUKOMETAŠICE KOJE SU PJEVALE USTAŠKE PJESME PONIŽENE KAO NIKADA U ISTORIJI: Otpjevale Tompsona, pa doživjele takav blam...

EVROPSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE

CRNOGORSKE RUKOMETAŠICE KOJE SU PJEVALE USTAŠKE PJESME PONIŽENE KAO NIKADA U ISTORIJI: Otpjevale Tompsona, pa doživjele takav blam...

17. 11. 2022 - 08:39
0
Shares

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore oborila je sinoć dva negativna rekorda. Uz jedan negativan "ljudski rekord" od prethodnog dana.

Četa selektorke Bojane Popović, inače rođene u Nišu, doživjela je najteži poraz na evropskim prvenstvima, a primila je i najviše golova na jednom meču.

U posljednjem meču u grupi Crnogorke su poražene od Holandije nevjerovatnim rezultatom 45:25!

Kao da im nije bio dovoljan blam kada su poslije pobjede nad Rumunijom pjevale pjesme ustaške ikone Marka Perkovića Tompsona, crnogorske rukometašice su odigrale najgori meč na takmičenju.

Samo u uvodnim minutama su bile ravnopravan rival, da bi Holandija poslije toga zagospodarila terenom i do kraja utakmice nije ispuštala prednost.

Selektorka Popović, inače rođene Nišlijka, bila je razočarana partijom svojih izabranica.

"OK je promašiti i pogriješiti, ali mi je prosto nevjerovatno da se ne boriš za ovaj grb. Nismo htjeli neke igračice da trošimo, ali po meni je sramota da rukometašice koje su dobile minutažu na ovakvom turniru nemaju više volje i želje da se u odbrani bore. U šoku sam, ali to je ono što mi imamo, čime raspolažemo. Kad na terenu nije prva postava od koje se najviše očekuje, to je kvalitet sa kojim raspolažemo. Nama je svaka karika bitna, kad nemamo četiri-pet igračica onda se vidi gdje smo i šta smo", rekla je Popović nakon utakmice.

Bitno da su one veče prije toga lepo otpjevale sramne pjesme od nekoga ko širi ustaške ideje kroz svoje stihove...

Učitaj još novosti