13. 11. 2022 - 22:57
GOOOOOOOOL! Kolašinac u 98. minuti sjajno pogodio za pobjedu...
907
Shares
GOOOOOOOOL! Kolašinac u 98. minuti sjajno pogodio za pobjedu Marseillea u derbiju, uslijedilo je ogromno slavlje

LIGUE 1

GOOOOOOOOL! Kolašinac u 98. minuti sjajno pogodio za pobjedu Marseillea u derbiju, uslijedilo je ogromno slavlje

13. 11. 2022 - 22:57
0
Shares

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac golom u 98. minuti donio je pobjedu Marseilleu u meču 15. kola francuske Ligue 1 protiv Monaca u gostima kada je glavom pogodio za trijumf svog tima rezultatom 3:2.

Marseille je bolje otvorio meč i u 35. minuti golom Sancheza iz slobodnog udarca došao u vodstvo od 1:0, no u finišu prvog poluvremena Monaco se vratio i to golom koji je iz penala postigao Ben Yedder.

Domaći tim dolazi do potpunog preokreta u 72. minuti kada je Volland pogodio za 2:1, no tu nije bio kraj drami i Marseille se vratio u 83. minuti kada je Veretout pogodio za 2:2.

Uslijedila je sudijska nadoknada, trebalo se igrati šest minuta, a kada su svi očekivali kraj, iz faktički posljednjeg pokušaja na susretu, viđen je pogodak i gosti su došli do trećeg gola i pobjede.

Payet je ubacio iz slobodnog udarca, a na pravom mjestu je bio Kolašinac koji je glavom pogodio za 3:2 i nakon toga euforično s navijačima gostujućeg tima proslavio pobjedu i osvajanje važna tri boda. Kolašinac je u igru ušao u 83. minuti.

OVDJE pogledajte pogodak bh. reprezentativca za trijumf.

Nakon ovog meča, Marseille je na četvrtoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova, jedan manje od Rennesa koji je treći i 11 manje od prvoplasiranog PSG-a.

Učitaj još novosti