11. 11. 2022 - 16:06
Fantastična poruka Mahmutovića pred finale: Ova reprezentacija...
907
Shares
Fantastična poruka Mahmutovića pred finale: Ova reprezentacija BiH je najbolja dosad, budite s nama i idemo slaviti

ZLATNI LJILJANI VEČERAS IGRAJU VELIKO FINALE

Fantastična poruka Mahmutovića pred finale: Ova reprezentacija BiH je najbolja dosad, budite s nama i idemo slaviti

11. 11. 2022 - 16:06
0
Shares

Zlatni Ljiljani će u finalnoj utakmici odmjeriti snage sa velikim rivalom, reprezentacijom Irana, a meč se igra sa početkom od 20:00h.

Uoči meča oglasio se i selektor Ifet Mahmutović koji je istakao da je atmosfera među njegovim igračima vrhunska.

"Atmosfera je odlična. Jučer smo imali slobodan dan, pa smo danas više taktički odradili prijem-servis. Momci su trenutno na odmoru, poslije ručak, a onda ide video analiza te ono taktički, što bi rekli, da uradimo i potom izlazimo na teren", rekao je Mahmutović, piše Sport1.ba.

Selektor Ljiljana vjeruje u kvalitet svojih igrača, a također ističe da Merzad Morteza, igrač Irana visok 246 centimetara nije glavna prijetnja po reprezentaciju BiH.

"Ova reprezentacija BiH trenutno je najkvalitetnija reprezentacija od svih dosad. Dobijali su puno kvalitetniji Iran nego što je ova reprezentacija i Merzad nije njihov najbolji igrač, on je njihov treći igrač. Iranci imaju dva jača igrača koji dobijaju puno više lopti i naš fokus jeste da zaustavimo te igrače. To što Merzad, kako bi rek‘o naš narod može sa balkona da udari, pustit ćemo mu to, bitno je ovo drugo", ističe Mahmutović.

Za kraj Mahmutović je poslao poruku bh. navijačima:

"Mi ćemo igrati isključivo svoju igru. Budite s nama kao što smo mi sve vrijeme s vama i idemo slaviti", poručio je selektor BiH.

Učitaj još novosti