08. 11. 2022 - 23:38
KAKAV RAZVOJ DOGAĐAJA, KAKAV KLUB! McGregor potvrdio interes...
907
Shares
KAKAV RAZVOJ DOGAĐAJA, KAKAV KLUB! McGregor potvrdio interes za kupovinu jednog od najvećih klubova planete

LIVERPOOL JE U PITANJU

KAKAV RAZVOJ DOGAĐAJA, KAKAV KLUB! McGregor potvrdio interes za kupovinu jednog od najvećih klubova planete

08. 11. 2022 - 23:38
0
Shares

UFC-ova zvijezda Conor McGregor potvrdio je putem objave na društvenim mrežama interes za kupovinu Liverpoola samo nekoliko dana nakon što su vlasnici Fenway Sports Group objavili da je ovaj slavni klub na prodaju.

Irac nije bio aktivan u oktagonu još od teškog poraza od Dustina Poiriera u julu 2021. godine i čini se da je to možda zbog njegovog proučavanja drugih poslovnih pothvata.

Uz vijest da FSG želi prodati ekipu iz Premiershipa, bivšeg prvaka UFC-a u lakoj i perolakoj kategoriji pitali su da li bi on mogao biti čovjek koji će preuzeti vodstvo na Anfieldu te se čini da je Irac zainteresovan.

Na pitanje jednog od fanova da li bi bio zainteresovan za kupnju kluba s Merseysidea, Mcgregor je napisao: "Volio bih to! Zatražio sam svoje podatke o tome, da. Čim sam čuo. Kakav razvoj događaja! Kakav klub!"

Legenda UFC-a pridružuje se tako spisku drugih potencijalnih kupaca koji su se pojavili nakon što su objavljene vijesti da FSG traži nove vlasnike.

Favorit je bio najbogatiji Britanac Sir Jim Ratcliffe, ali je on rekao da nije zainteresovan za pokušaj kupovine Liverpoola te da će umjesto toga novac usmjeriti na Nicu iz Ligue 1.

Učitaj još novosti