24. 10. 2022 - 17:41
NAZVAO IH KADIROV I POSTROJIO: Khabib ponizno snimio video...
907
Shares
NAZVAO IH KADIROV I POSTROJIO: Khabib ponizno snimio video pomirbe sa Čečenima

"MALI NESPORAZUM"

NAZVAO IH KADIROV I POSTROJIO: Khabib ponizno snimio video pomirbe sa Čečenima

24. 10. 2022 - 17:41
0
Shares

Khabib Nurmagomedov i ostali borci morali su se pomiriti pred kamerama zbog straha od čečenskog vođe Kadirova. 

Pomalo nadrealan završetak dobila je priča oko sukoba Khamzata Chimaeva i Abubakara Nurmagomedova u Abu Dabiju. Podsjetimo, Čečen sa švedskom putovnicom i Dagestanac, Khabibov bratić, potukli su se na UFC 280 u trenutku dok je Islam Makhachev držao pobjednički govor nakon slavlja nad Charlesom Oliveirom. 

Dok su Islam i Khabib slavili i držali emocionalne govore, ova dvojica su se uspjela dobro zakačiti u blizini oktogona, što je izgledalo i zvučalo uistinu nevjerojatno.

No, priča je dobila sretan završetak, iako pomalo nadrealan. Abubakar Nurmagomedov objavio je snimku na Instagramu u kojoj sudionici tučnjave, pojačani novim prvakom lake kategorije Islamom Makhachevim i njegovim učiteljem Khabibom, skrušeno stoje, a sam Khabib drži pomirbeni govor.

Abubakar Nurmagomedov poručio je kako se dogodio mali nesporazum te kako su uz pomoć starješina sve riješili. Khamzata je nazvao svojim bratom po vjeri te mu zaželio sreću i dobro zdravlje.

No, kasnije je otkriveno kako je spor riješio Ramzan Kadirov, čečenski vođa i najmoćniji čovjek svih kavkaskih republika koje su u sastavu Ruske federacije. On je obojicu postrojio u videopozivu, a kasnije i ostale.

Jedan od glavnih Putinovih ljudi koji šalje svoje borce u agresiju na Ukrajinu, zloglasne "kadirovce", poznat je po svom prijateljstvu s Chimaevim, koji kod njega dolazi u goste, silom ili milom, što smo mogli vidjeti iz snimki na društvenim mrežama gdje Kadirov pobjeđuje borca iz Švedske u hrvanju.

U pomalo bizarne snimke spada i ova u kojoj veliki Khabib ponizno stoji zajedno s borcima postrojeni pred javnošću, ali u biti pred velikim čečenskim vođom.

Učitaj još novosti