05. 10. 2022 - 20:11
KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA: Razvodi se najbogatiji par u svijetu...
907
Shares
KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA: Razvodi se najbogatiji par u svijetu sporta! Na sudu blizu 400 miliona eura

SAD

KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA: Razvodi se najbogatiji par u svijetu sporta! Na sudu blizu 400 miliona eura

05. 10. 2022 - 20:11
0
Shares

Poznati svjetski par Tom Brejdi i Žizel Bundšen definitivno se razvode.

Svjetski mediji su u prethodnim mjesecima pisali kako najpoznatiji par u Americi živi odvojeno. Neki su spekulisali da je samo malo žešća svađa u pitanju, ali je ipak došao kraj.

Ovo je potvrdio i poznati par izjavivši za pojedine američke medije da su angažovali advokate i da će se uskoro pokrenuti parnica.

U proteklim danima bilo je govora da žive sa novim partnerima što je na kraju bila samo medijska bomba. Tom i Žizel žive sami i odvojeno, a djeca su jedne sedmice kod nje, a jedne sedmice kod njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Jedno od glavnih pitanja na sudu u narednom periodu će biti i starateljstvo na decom. Tom i Žizel su braku bili 13 godina u braku i imaju dvoje djece Bendžamina Reina (12) i Vivijan Lejk (9).

Pored toga, glavno pitanje biće kako će se raspodijeliti bogatstvo jer su Tom i Žisele bili najbogatiji par u svijetu sporta.

Bogatstvo Toma Brejdija iznosi oko 250 miliona eura, koje je zaradio tokom igračke karijere od ugovora i reklama, dok Žizele navodno ima bogatstvo oko 400 miliona eura koje je zaradila dok se bavila manekenstvom i glumom.

Ipak, pomenuti par čiji brak traje 13 godina mnogo toga je ostvario u braku i smatra se bračnom stečevinom. Tako je Brejdi dok je bio u braku sa Žizele zaradio oko 150 miliona eura, dok je Žizel zaradila oko 220 miliona eura prije svega od raznih reklama, ali i filmskih angažmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Dakle, kako stvari stoje u ovom slučaju oko 370 miliona eura bi bilo predmet podjele na sudu jer je pomenuti novac stečen tokom trajanja braka, a to će svakako biti zanimljivo pratiti nastavak ove sapunice.

Učitaj još novosti